Centipede
Centipede - náhled

Another klasika která hit stroje arkády na začátku 80- ovo. A moc stará hra takto měla jednoduchou hru, žádný hloubka vůbec, jen opakovan

...

Pizza Tycoon Recenze

Recenze | Screeny


Pizza magnát byl jeden z těch her které rojily se do obchodů po hlavním úspěchu dopravního magnáta. To není tak všeobecně známý jako jeho velký bratr (nebo jak dobrý), ale to je veselá zábava málo hry aby hrála jednou za čas.

Vy začínáte se snem o stávající se největším prodávající pizza výrobce na světě a postupně pracovat vaši cestu směrem k tomuto konci vítězstvím pizza soutěžemi, vynalézající nové pizza, stavení nejchladnějších Restaurací, a samozřejmě, foukáním vašich rivalů nahoru! Hra má dvě strany; jeden je přátelský a vynalézavý pizza výrobce.... A další je zlověstný a bezcitný mafie šéf! Nejené vy nakonec pravidlo pizza trh, ale vy také vládnete podsvětím!

Proces dělající nový recept na vaše Restaurace je založen na skutečném pizza dělání, a já shledávám tu obtížným hrát tuto hru bez potřebný pizza později. Stavení nové restaurace je také velká legrace, jak to umožní vám užívat vaši tvořivost aby udělala každý málo detailu. Nezapomeněte aby budovali restauraci která lidi jako. Pizza magnát je jedním z vzácných her venku kde krása je nezbytnost ve všechno co vy děláte.

Grafika v hře je extrémně dobře udělaný z map města a světa, k detailům na pizza a květinách ve váš málo pizza místa.

Microprose uspěl ve vytvoření hra který je veselá zábava, vynalézavá a nová. Pizza ne nikdy stejné!


Rok vydaní: 1994

Vydali: Cybernetic Corporation

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo