Spellcasting 201 - The Sorcerers Appliance
Spellcasting 201 - The Sorcerers Appliance - náhled

Příběh, který

They chtěl držet věrný prequel (první Spellcasting hře). Příjemný, zábavný, s inteligentním humorem, ořechový a s mn

...

World at War - Stalingrad Recenze

Recenze | Screeny


World za války - Stalingrad

jak vy můžete si představit, očekával jsem hodně z hry s tím titul. Zvláště od bitvy v Stalingradovi je jedním z nejvíce intenzivní bitvy v celé druhé světové válce. Já musím říct, že já ne - jsem nedostal docela co očekával jsem. Nechejte mě vysvětlit.

Nastavení

nastavení hry nemůže zachytit athmosphere Stalingrada. Ve skutečnosti, já by neměl být jeden soudit od nikdy jsem nebyl tam, ale přinejmenším podle mého mínění, hra s tím titul by měl mít víc zlověstný pocit. Nebo přinejmenším chladnější athmosphere.

Hra

vy všichni kdo hrál na Battle Isle série budou cítit se jako doma. Obrazovka je rozdělený v myriáda hectagons, na které vy můžete umístit vaše jednotky. Hra sám je uspořádaný ve třech jiných fázích: Plánovací fáze, fáze vykonání, a po-akční fázi. V první fázi, jak možná, že bys byl hádal, vy plánujete pohyby vašich jednotek, dodávky, útoky, uspořádání, a tak dále. Stlačením Alt + E, vy přecházíte k fázi vykonání. V této fázi, vy sedíte nečinně a uvolnit se jak vaše jednotky se pohybují kolem a bojovat s nepřítelem. Poté co všechno je klidné znovu, hra automaticky jde do fáze 3, v kterém vy můžete číst po-akčních zprávách a vidí, jak dobře vaše muže dělají. Morálka je také důležitý faktor v této fázi.

Nadto, hra má den a noční, který je moc důležitý z hlediska krytu, odpočinek (kopá ve vašich jednotkách v noci, pak je nechte spánek), a skrytý pohyb. Dělostřelectvo je uboze vůbec ne použitelný.

Zvuk

There je zvuk v hře, třebaže jen když jistý akce jsou vzaté.Například, vy můžete slyšet výstřely a exploze ve fázi vykonání, vy slyšíte - ův ne jeď !zvuk kdy vy máte rolovaný spodní části mapy, a vy dostanete chybové zvuky při zkoušet udělat něco nemožné, jako pohybující se statická jednotková

Graphics

hra užívá 256 barvy, ale ne velmi dobře. Hlavní zobrazení se skládá z mapy kde vy pohybujete jednotkami, tak tam není moc co neoživit.Exploze, které vy vidíte na obrazovce byla omezení na trochu červený blesk a - ův třesk!znít.Závěr

přes všechno, já dám této hře 3. Proč? Protože těm z vás kdo miloval Battle Isle může ve skutečnosti má to rád. Těm z vás kdo nemá jen zbytečné jejich čas čtení tohoto. Stalingrad není špatná hra, ale to je zklamávající. Vy jste mohli by udělat mnohem víc z hry takto. Oni dělali OK, ačkoli. 3 body pro to.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Avalon Hill

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo