Player Manager 2 Recenze

Recenze | Screeny


Hráčský manažer 2 bylo udělané v roce 1995 společností nazvanou Anco, společnost která udělala velmi dobré sportovní hry jako vykopnout 97 a mnoho jiných. Jak vidíte oni jsou moc kvalifikovaní v dělání zajímavých sportovních her s velmi dobrou hrou a dobrou grafikou. Toto hra upravuje nejvyšší standardy této společnosti a podle mého mínění toto je jedním z nejlepších 3 manažerských her vůbec kdy udělaných. Toto hra byla udělaná pro Amigaa a PC a běží velmi dobře ve Win95. Ale dávat pozor: Já jsem hrál tyto hry pro asi 10 let a já stále miluji aby hrál to, to je pravdivá perla.

Hra začíná, když vy jste 28 let starý, vy jste ve vašem vrcholu, a vy dokonce jste hráli pro národní mužstvo. Vy musíte pracovat jak manažer v 2. nebo 3. divizní klub. Vaše schopnosti a léta, který vy jste strávili na poli dát ohromnou výhoda pro váš klub v bitvě o propagaci. Vy hrajete jako nejlepší hráč vašeho týmu a vy objednáte nejlepší taktiky od lavice, ale jak vy stárnete a mistrovství dostanou obtížnější, jediný způsob jak dostat se nahoru je od nákupu nejlepší hráči na světě, zaměstnávající brillianttacticians a dělání peněz aby dělaly to. Jako já jsem říkal, v prvních pár letech vy hrajete pro váš tým, a vy musíte si vybrat váš hráčův styl sbíráním jeden ze čtyř stylů dostupných. Také vy vyberete si mezi deseti pozicemi na poli.Vy můžete vybrat ' normální nebo ' hru role.V ' normální ' vybrat si pozici že vy si myslíte je nejlepší pro vaše taktiky. Toto volba je veledůležitý jak to přímo ovlivňuje vaše výkony.

Nějaká menu mají nastavení herního prostředí předtím, než vy můžete předpokládat management. Otvírací menu dává vám nějaké volby jako spustit novou hru, pokračovat s ušetřenou hrou kde vy můžete vybrat soubor s jménem hry, kterou vy přejete si aby pokračovali. Tam je také "DEMO GAME" (já poradím lidem, kteří hrají tuto hru poprvé použít to) která je také mód výuky, tak vy můžete učit se / dozvědět se jak hrát. Období začne na týdnu 16 a na konci období demonstrační hra vrací v hlavním menu dávající vás šance na to prozkoumat celou hru.

Kancelář má mnoho sekcí byly vy můžete dělat téměř cokoli, jako vidění archivů které má všechny informaci o lize, klubovní historie a tak dále.. Vy máte finanční ředitele, tiskový sál, palubní místnost, vaše kancelář, instruující místnost, lékařská místnost a zavedený místnost kde vy skončíte celou přípravu před dnem utkání. Ředitelna je nejdůležitější místo v managementu hry. Zde vy můžete ohodnotit skupinu, dívat se na individuální hráčovy atributy a schopnosti, půjčka v a zapůjčí hráče, nákupní a prodejní hráči, obnoví smlouvu (nebo hráče opustí zdarma) a ve skutečnosti ovládat celé nejdůležitější aspekty clubmanagement.

Hráčský manažer 2 zahrnuje další důležitou roli, trénování. Vy nejen potřebujete ustavičně zlepšit schopnosti vašich hráčů, musíte také zajistit , že mladí hráči jsou vyrostou do silných hráčů. Oni potřebují hrát na získat zkušenosti, ale ne tlačit je hodně. Vy potřebujete aby drželi velice blízko oko na hráčově únavě a záchvatu zraněných hráčů.

Pro hráče kteří chtějí jediný zaměřit se na management, hra nabízí předpovídat - sledovat hru bez hraní. Pro hráče kteří přejí si aby hráli na utkání, tam jsou dva volby k dispozici pro hrát. Vy máte čtyři pohledy na smůlu a každý má nějaké výhody. V manažerské kanceláři (vaší kanceláři) vy pohybujete se kolem a máte různé volby dostupné na spodu obrazovky. Vybírající je vzít vás k další menu. Většina důležité role kde vy ovládáte vaši skupinu je zasvěcen na stěně kde vy můžete vidět většina důležitého role vašeho týmového hodnocení který je ukázané nahoře. Hodnocení ukazuje vaši pozici založený na schopnosti a síle vašeho týmu. To nemá nic společného s hodnotou vaší skupiny nebo vaší pozice v dělení. Po že můžete jít do taktik, taktiky užívaný vámi jste ukázaní nahoře. Můžete změnit taktiky kliknutím na je. Teď vy znáte typ hráče požadovaného pro vybrané taktiky, vybrat pravý typ hráče pro pozici nebo vy najdete je hrací velice špatný, tak vždy kontrolovat 3. sloupec kde vy můžete vidět přírodní pozici hráče. A košile s číslem v taktikách definuje pozici hráče nesoucí to košile.

Pro rozumět hráčům umísťuje lépe, zde je stručný popis : (CBK) : Střední obhájce (FBK) : Plnost podporuje - obhájce který je obecně rychlejší než průměr (DEF) : Normální obhájce (PMK) : Playmaker - střed hřiště to nesou hru a dává koule (MID) : Dobrá přecházející schopnost (MGN) : Těžce pracující střed hřiště (WNG) : A křídlo (CFW) : A přední hraní ve střední poloze (TMN) : Dobrý s přijímáním kříže (STK) : Útočník - muž aby dal góly

vy můžete hrát hráčského manažera 2 s až do 4 přátel. Tam jsou čtyři dělení v lize: Ministerský předseda, 1., 2. a 3.. Tři kluby jsou podpořené a tři kluby jsou zařadit. Tam jsou dva domácí a tři evropský Cups. Jako v simulačních hrách, je tam mnoho faktorů které ovlivnit konečný výsledek a jestli vy hrají hodně vy se stanete víc zkušené. Jako já jsem říkal předtím, než, vy jste hráč ale vy musíte jít na odpočinek ve věku 36. Ještě, vy budete mít povoleno stanovit náměstka ředitele po jednom roku, než jediná věc vy musíte si myslet o je ovládání. Jednou náměstek ředitele byl jmenovaný, on může využívat smůly na vašem místě.

Vy potřebujete myš nebo ovládací páku pro ovládání menu, ale vy potřebujete ovládací páku aby využívala smůly. Hra sada nahoru má mnoho jiných voleb kde vy můžete vytvořit herní prostředí a vy můžete vytvořit jinou směs čísel a kvality hráčů na jiných pozicích na poli jako jsou obhájci, útočníci, atd, pro všechny leagueclubs. Protože každý hráč je směs 15 fyzických atributů a jejich vlastních schopností, hráči v stejné sadě nahoru jsou moc jiný. Každý sestavený vytváří jinou hru k hráči který dává vám mnoho problémů a řešení. Po tom všem tento hovor, který vy jste připravení aby začali období a hráčskou manažerskou kariéru.

Vy začnete v před --období a vy utratíte první týden na pláži, dělání rozhodnutí o sponzorování, uspořádat přátelská utkání, nabízet kontrakty k trenérům, fyzice a vašim skautům. Další pět týdnů, které vy utratíte ve vaší kanceláři. Během této doby vy můžete koupit a prodat hráče (nezapomeň , že minimální velikost vaší skupiny je 16 muži) a vy také potřebujete aby ovládali fitness.

A nyní pojďme mluvit o hráčích. Jejich věk může kolísat 16 a 35. A 16 letý hráč ne tak docela je připraven na ligové zápasy tak vy potřebujete použít ho jen v několika zápasech během celého období. Kdy hráč je 36, on odejde z profesionálního fotbalu. Hráči jsou ohodnocení od 1 k 5 v dělení, které oni hrají, tak jestli vy koupí hráči od jiných dělení, sazby změní, jako 5 hvězdný hráč v 2. děleních může jen dostat 2 hvězdy v předním dělení. Hodnocení dají vám srovnání schopností hráčů v skupině. Jestli hráčův kontrakt ukazuje 0 v kontraktech sloupci, on opustí klub na konci běžného roku jestli vy nenabízíte jemu nový kontrakt a vy můžete jen nabízet jednomu kontraktu týdně. Jestliže zvolíte prodat hráč, něj bude označený červeným telefonem. Jestli žlutý telefon zdá se, to znamená , že hráč žádá transfer. Zelený telefon ukazuje že vy jste dostali nabídku pro to hráč, a jestli je tam bílý telefon, on je k dispozici pro půjčku. Hráčská data dávají moc komplexní detaily o hráči. To je informace stejně jako akční menu.

Atributy hráčů jsou obvykle pro tento druh her: -PACE: to je rychlost hráče. Rychlost se snižuje kdy hráč unavoval. -ACCELERATION: Určuje jak rychle hráč dostane se do jeho maximální rychlosti. -STAMINA: Přímo afekty rychlost a schopnosti. A unavený hráč nemůže být přesný v střílení. -RESILIENCE: A hráč s nižší pružností než normál dostává zraněný častěji. -AGILITY: Určuje jak rychle hráč může dostat míč pod kontrolou. -VISION: Vize je o čtení hry. Hráč s dobrou vizí ne automaticky nepodá míč k nejbližšímu hráči ale hledat týmového hráče který může ovládat míč aby udělal nejlepší výstřel. -ADAPTABILITY: A hráč s vysokou přizpůsobivostí bude hrát velmi dobře dokonce když on není na jeho přírodní pozice. -AGGRESSION: A hráč s vysokým útokem půjde pro míč. On bude také přidělat znečišťuje jestliže ne on má dobrý pouští se do a kontrolní schopnosti a dobrý temperament. -FLAIR: A hráč s vysokým talentem je hrabivý. -TEMPERAMENT: A hráč s dobrým temperamentem zachová klid pod hodně tlak a nedostane vyprovokovaný opozicí. -PASSING : Procházení schopnosti je pravděpodobně nejdůležitější schopnost hráče, zvláště středů hřišť. -SHOOTING: Ukazuje přesnost hráče střílení. -TACKLING: Schopnost dostat míč a bez znečištění hráče. -CONTROL: Schopnost aby ovládala míč.

Další moc důležitá role v této hře je buyingselling část, protože vy můžete zlepšit váš týmnebo udělat nějaké peníze. Jestli vy prodáváte hráče, cena která dražitelé jsou připravený aby platili je zobrazená. Můžete změnit cenu a dražitelé mohou nabídnout znovu nabídku vyšší cenu nebo odejít, ale normálně vy můžete prodat vašeho hráče pro vyšší cenu. Jestli je tam víc než jeden dražitel, dražitelé mohou soutěžit proti sobě navzájem do jen jednoho dražitele je zanechaný. Ale jestli chcete koupit hráč vy můžete zadat vaše nabídku a prodavač bude reagovat: modrý kříž objeví se a pozvat vás aby zvýšil nabídku, červený kříž skončí transakci nebo blok po ceně byla dohodnutý vaší palubou. Je to velmi důležitý ovládat vaše účty velmi dobře a vy ovládáte váš rovnováhu týden týdnem. Všichni pevné náklady jsou vypočítán po každém utkání. Jestli vy máte uprostřed týdne utkání, vrata a platy hráčů jsou prozkoumán ihned. Účty jsou samo - vysvětlovací. Jestli vy nedržíte blízké oko na vašich účtech, můžete nemoct držet klub běžící a vy budete vyhozen ze zaměstnání.

Potom co vy nastavili všechny části příbuzného s ovládáním, instruující část je pravděpodobně většina důležité role ve vývoji skupiny. Vy můžete zpřístupnit to kliknutím na pohovce. Vy uvidíte podrobnosti o instruujícím personálu a jejich bližších údajích. Jestli náměstek ředitele byl jmenovaný, on bude část instruujícího personálu k. Hlídači jsou trénovaní odborníkem na hlídače a podobný pro další. Odborníci jsou jmenovaní v Pre - Season menu. Po tom můžete si vybrat "TEAM PRACTICE" a "GROUP COACHING", je tam mnoho věcí aby viděly, ale nejdůležitější je fitness kde vy můžete zlepšit záchvat hráčů a jejich schopností. Zranění hráči dostanou kondiční trénink dokud oni nesluší se také. Další důležitá role je únava protože jak období je hraný, hráči se unaví zvláště jestli vy nedáte jim odpočinek. Dej pozor protože mladí hráči se unaví snadno a stát se náchylný k zraněním. Pohled na faktor únavy zbytku silných hráčů v nedůležitých zápasech tak další hráči mohou získat zkušenosti a zůstat spokojený, jinak budou žádat transfer. Být velmi opatrný jak často hráči jsou užívány. Nevyhořte mladého hráče s mnoha hrami.

Potom co vy jste četli všechno toto myslím si, že vy můžete hrát bez jakýchkoliv problémů. Jak vy pravděpodobně zaznamenaný tím, co já jsem psal, já miluji tuto hru a já doufám, že jste bude se to líbit také, tak já dám těmto hře 5 hvězdy.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Anco Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo