Lexi-Cross
Lexi-Cross - náhled

Lexi-kříž je zajímavá hra. Myslete rudovlasé nevlastní dítě Battleships, čmáranice a kola Štěstěen, ale s trochu více duše než průměrného

...

Oil Imperium Recenze

Recenze | Screeny


Naftová státní moc je prvotřídní simulace v tvrdém obchodu jedinečného a poutavého naftového trhu. Nicméně, ty není žádné hry pro obchodní simulace zastánce tvrdé linie, ale zaměřený na veselou zábavu při hraní. Vy máte 4 jiné cíle aby zvolily, každý požadující jiné strategie. Toto jsou: (1) nejlepší po 3 roky, (2) 80% podílu na trhu, (3) víc než 60 milion $ kapitálu a (4) zničí všechny další hráče. Rozhodnutí kterých hry typu aby hrál závisí na množství času vy musíte šetřit. Zvláště druhý cíl bude docela bude dlouho trvat, než dokončit.

Po vybrání vašeho firemního loga a oblíbené kanceláře, vy začnete jako jeden ze čtyř naftových magnátů s 5 milionem dolarů semenného hlavního města. S tímto penězi vy musíte koupit koncesi pro jeden z pěti regionů, koupit ropný vrt a nějaký tanky a začít vaši produkci vrtáním vaší první dírou do země. Prodejte olej, budovat další studny a jdete pro váš cíl je hlavní pravidlo hry.

Vy ovládáte vaše akce z vaší kanceláře. Zde vy máte šest knoflíků pro jiné aspekty hospodářského života. Knoflíky na pravé straně obrazovky jednají s vaším denním obchodem. Nejdůležitější je počítač, nazvaný olej-Commander, kde vy můžete koupit a jít na odbyt a tankynebo prodat váš uložený olej v jiných regionech. Další význačná rys přístupnost zde ist odborná znalost. To je opravdu důležité, jak vy dostanete informaci jako množství výstupu nebo provozních nákladů pro ropné pole zde. Mapa světa poskytuje přehledy ropných polí a vašich oponentů, a noviny dodávají zajímavou informaci z naftového trhu.Knoflíky na levé místě obrazovky obsahují více ' zajímavých ' rysů. Kdykoli telefonní prsteny, něco špatný stalo se. Měl bys vzít telefon tak rychle jak je to jen možné a vzít péči o situaci. Tam je zásuvka vy raději držte zamčený, jak to obsahuje kontrakt pro sabotérové a detektivové. (jen zlí obchodníci by užívali volby uvnitř a hořet jejich oponentův jeřáby...) případ obsahuje boj proti požárům kontrakty a letenka vašemu hoření dobře. Vy jen budete potřebovat tyto kdy telefonní prsteny.

Kromě obchodní části, tam jsou nějakých akčních sekvencí jako v přístavech, kde staví loď. Tak možná, že bys mohl chtít vrtat díry sám v drobné zvěři, v kterém vy musíte se starat o vrtáka drží centrovaný a ne- praská.Někdy vy musíte budovat potrubí rychlejší než váš oponent aby mohl prodat nějaký olej, a to může dokonce se stát že jeden z vašich ropných polí začíná hořet ' náhodou ' a vy musíte uhasíte oheň s nějakým dynamitem. Většina těchto akcí sekvencí může být projdený nájmem expert (pro mnoho peněz) nicméně.

Hra je otočení založený s jedním měsícem představováním jednoho otočení v hře času. Každá akce, kterou vy vezmete potřeby několik dní. Vy můžete vidět datum splatnosti na kalendáři na vrch vašeho stolu. Tak jestli vy máte ještě nějaké dny po končení vašich akcí, možná, že bys mohl chtít podívat se na noviny na jeden den nebo dva... Vy můžete končit jsi na řadě kliknutím na kalendář.

reLINE- ovo naftová státní moc měla docela nějaký úspěch, kdy to přišlo k trhu v roce 1989.Ve skutečnosti to bylo reLINE- ovo největší úspěch kromě ' Biing!až teprve dnes. To má pevnou hru a snadno pochopitelné ovládací prvky. Grafika jsou dobrá a zvuk je, dobře... ne existující, s výjimkou nějakých pípnutí kdy telefonní prsteny nebo naftový rychlý únik CO2 z jeřábu. Přesto hra je veselá zábava aby hrála a přijímá příděl 4 pro jeho vysoké opakování. Tak dostat váš download a šel pro černé zlato!

Pro udělat akce seřazuje hratelné, měl bys prosit snížit CPU - CYLES stlačením Ctrl - F11. Kdy akce je udělaná vy se můžete zvednout je s Ctrl - F12 normální rychlosti znovu.


Rok vydaní: 1989

Vydali: reLINE Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo