Deja Vu - A Nightmare Comes True
Deja Vu - A Nightmare Comes True - náhled

Vy vzbudíte v krámku koupelny v Chicagském baru, a můžete být myslící ' to bude prodloužený víkend...do té doby, než vy všimnete si, že v

...

Where in Time is Carmen Sandiego Recenze

Recenze | Screeny


To je otázka na mysli každého agenta ve ACME detektivní kanceláři. Vy jste byli bylo udělené použití ACME'S přenosného Chronoskimmer, zařízení které umožní vám projet časem. Různé položky byly ukradené po celém světě a skrz čas, a vaše práce je aby vrátit je.

Předpoklad této hry, jako jiní v Carmen Sandiego sériích od Broderbund, je jednoduchý. Zatkněte zloděje níže jemu nebo jí k jiným lokalitám. Aby jste dělali toto, vy budete potřebovat aby ptali se svědky a informátory, a skenování pro objekty. Tyto nápovědy podotknou vy v správném směru aby sledoval. Nicméně, tam je úlovek: Vy jen máte jisté množství času aby zatklo zloděje, a všechno, co vy uděláte náklady drahocenný čas! Nicméně, jestli vy uspějete v apartní všechno Carmeniných stoupenců (a henchwomený), vy nakonec bude schopen vystopovat Carmen Isabella Sandiego sebe.

Toto hra má dobrou grafiku pro jeho čas, a zvuk je slušně dobré jakosti pro PC-SPEAKER zvuk. Já bych dal tuto hru 5, protože to má všechno , že dobrá hra by měla. Kde včas je Carmen Sandiego? je veselá zábava, vyzývavý, a v době humorný. To je hrozné hry pro každý kdo chce dozvědět se o historii při chytajících nebezpečných zločincích zároveň.

Část Carmen Sandiego sérií


Rok vydaní: 1990

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo