Smurfs, The
Smurfs, The - náhled

Nyní to je rozkošný málo hry!

Já jen zajímám se jak ti málo chlapů cítit kdy oni jsou smutní? Ale bezdůvodný smutek v této hře. ...

Terminator 2 - The Arcade Game Recenze

Recenze | Screeny


Hry založený na filmových licencích jsou desetník tuctů, nyní. Většina z nich jsou jen pokusy o peníze na popularitě filmu - a často podaří se jim dělat tak, přinejmenším do veřejnosti dohání kolik oni opravdu sají. Čas od času tam je výjimka z tohoto pravidla, ale tyto jsou jen tu a tam. A potom tam jsi ty málo kdo neusiluje být výjimečný ale dařit se držet jejich vlastní v každém případě.

Terminátor 2: Počítačová hra je jeden takový titul, braní terminátoru 2 licence a změní to na co jinak budou dost pravidelný střelec arkády.

Neočekávejte, že být odfouknout realistickou grafikou nebo neuvěřitelnou hudbou, ale ne očekávat, že budou vystrašený pryč hroznými kaňkami namísto skřítků ani bláznivého skřípání namísto zvuku.Žádný výjimečný ani sub - par pro jeho věk, oba herní grafika a zvuk jsou přijatelný dokonce dnes, patnáct let potom co to bylo publikované.

Hra obsazuje vás jak T - 800 Terminator (ve filmu hraném - vy jste hádali to - Ahhhnuld) reprogramovatelný lidskou rezistencí k chránit Johna Connora. Předtím než vy dostanete se do zopakovat události filmu, nicméně vy najdete sebe posílání tuctů - jestliže ne stovky - nepřítele Terminators hromadě šrotu přes průběh tří úrovní nastavily v budoucnu, kulminační s útokem na Skynet- ovo timedisplacement příslušenství. Po tom, hodně to je vše střelby z filmu přehraného s vámi v místě Ahhhnuld.

Hra-moudrý, to je docela stejný jak nějaký /každý /žádný střelec arkády: pohybujte cílící optickou sítí kolem obrazovky a střílejte nepřátele kteří někdy opustí studené starty vy můžete použít. Pro vyhnout se jednotvárnosti, každá úroveň hry je rozdělený do rozmanitých scénářů.Většinu té doby, vy jednoduše bojujete mohutné vlny nepřátel - buď v pohybu nebo z pevné pozice. Skutečná veselá zábava začíná kdy vy musíte chránit Johna Connora (nebo, jednu chvíli, jeho matka) z blížící se oponentům. Jeden z mých oblíbených částí hry ochrana Connorovo auto v třetí úrovni - během jízdy vozidlo získává poškození jak Terminators napadne to, a na konci to je málo víc než vrak (mající cenu vidící nejméně jednou).Samozřejmě, žádná dobrá počítačová hra mohla dělala bez šéfovských bojů. Tam jsou velice frew o nich zde, ale všechno jsou ztřeštěně tuzí - vy najdete sebe zajímající se jen o kolik víc mohou oni vzít docela několikrát při bojující nich.

Celkově, T2: Počítačová hra není výjimečný titul. To ne - nezpůsobilo převrat žánru nebo dokonce byl zvláště populárního... ale kdo dává houby o tom?

To tluče bod jen pravý kdy vy máte patnáct minut volného času na to odvíjet se skrz nějaké virtuální zmrzačení - a nakonec jeden věci, které opravdu počty je zda herní veselá zábava nebo ne.

Tak uvážit zkusit to. Být zabijácký cyborg se slunečními brýlemi a těžký rakouský přízvuk není neccesary, ale to pomáhá.

Hra je prasklý. Kdy ochrana proti kopírování přichází, jen tiskový ENTER aby obešel to.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Midway Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo