Gunship 2000
Gunship 2000 - náhled

Výstup do kokpitu - hlavního spínače na. Připravte se vzít až do nebe v tomto pozoruhodném vrtulníkovém simulantovi.

V bojové heli

...

Super Stardust Recenze

Recenze | Screeny


Senza Asteroidy vyrůstaly.

Jestli vy jste staří dost, aby pamatovali si arkádu klasickou Asteroids (znáte - hru která dostala nás všech v problému v práci) pak vy opravdu chystá se ocenit úpravu vzhledu které GameTek/ Housemarque dává to v extra kosmickém prachu. Byla tam četná přizpůsobování originálu a Activision udělal úředníka upgrade k staré Asteroids klasický ale GameTek byl tam první a dokonce pokud by to nebylo GameTek- ovo záměr aby uvolnil nové věkové Asteroids hru tam není žádný mistakingthat extra kosmický prach byl silně ovlivněný originálem. Oficiálně, nicméně, extra kosmický prach je pokračování originálního kosmického prachu (Bloodhouse) uvolnil rok před. Herní hra extra kosmického prachu je moc moc stejný, jako můj kosmický prach.

Zatímco herní hra je podobný Asteroids grafika a zvuk jsou waaaay za. Věřte mě této hře dostane váš puls jdoucí trochu rychlý jak vy prosíte pomstít ničení planety Země zlý Dr. Schaumund. Tak dobrá jako grafika je, že já jsem byl právě tak ohromený zvukovou kvalitou jak jsem byl já vizuální. Objevte se vaše reproduktory kdy vy hrajete tuto hru a to bude houpat vy.

Hra je rozdělený do sektorů. Každý zeměpisný sektor představuje jednu šestinu světa s odlišnými světy je připojen osnovou tunelem. Kdy vy jste zkušení dost, aby jste bojovali s vaším průchodem všemi šesti sektory v jednom světě musíte odstřelit váš průchod tunelem aby dostal se do onenu světa. Vrata jsou žádný snadný úkol jak vy máte doly a nepřátelský kosmické lodě (strážcové) vyhnout se po celou dobu. Všehovšudy tam jsou třicet sektory tvořící pět světů všechny spojený čtyřmi tunely. Po pátém světě musíte porazit Dr's Schaumund tučňák monstra profesor-palce-- cylindr který je peklo usilující o převzetí galaxie.

Jak vy postupujete skrz každou úroveň vy sbíráte silnější zbraně které pak musíš se naučit jak použít efektivně protože nepřátelé nedostanou žádné méně nebo snadnější aby zabily. Obecně, v každém sektoru, předtím než vy čelíte nějakým /každým /žádným nepřátelským kosmickým lodím musíte odstřelit skrz všechny asteroidy které poskytovat mnoha moci ups znovu naplnit vaše štíty a energetické podporovatele. Jestli vy máte štěstí vy můžete dokonce sbírat extra životy. Samozřejmě Bůh ne - neurčil k nám tlouct tuto hru za našeho života tak skutečná výzva je aby zlepšila vaše nejlepší skóre. Jestli vy uděláte vrcholných deset seznamu vy dostanete se do leptat vaše jméno tam pro všechny potomstvo. Teď, jít ven a pomstít nás všech a smějí sílu být s vámi; nebo byl to další hra?

Stáhnutý sezipovaný soubor vytáhne k ISO to může být použitý buď připevněním toho s DOSBOX (imgmount) nebo hořením vaším vlastní CD (jestli vy máte hořák a software). Musíte pak provozovat instalaci na vašem stroji. (sídlo Abandonia projednání fóra pro více informací o ISO obrazu připevnění a hořícího softvéru. To je opravdu docela snadný.)

Toto hra běží velmi dobře pod DOSBOX jestli vy nastavili to správně. Musíte zvýšit cykly v DOSBOX přinejmenším 15000 (jestli vy máte počítač aby ovládal to). Já hraný s 17000 a jsem nebyl tam žádný interval vůbec. Vy budete vědět kdy vy nejste mající to dost šťávy při všem zdá se spadnout do pomalého pohybu příležitostně a zvuk je zčeřený.


Rok vydaní: 1996

Vydali: Housemarque Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo