Death Knights of Krynn
Death Knights of Krynn - náhled

Toto hra je druhá část theKrynn trilogie a vyšla rok po první části, tak neočekává smrt rytíře Krynn být moc odlišný od jeho předchůdce.

...

Stratego Recenze

Recenze | Screeny


Známá stolní hra, Stratego, je hra o strategii. Vaše poslání je najít další hráče vlajku a bránit vaše vlastní. Aby jste dělali tak vy řídicí síly které různí se od bomb špionům a všechno ostatní tam je v mezi.

V každém otočení vy pohybujete jedním z vašich kusů buď jeden náměstí svisle nebo vodorovně. Jestli vy pohybujete vaším kusem k náměstí které je obsazené vaší nepřátelskou figurou, jedno z čísel je poslané z bojiště. To je určené znakovou silou která je zobrazená na kartě - nižší číslo, silnější znak je. Tak jestli váš kapitán (5) napadnout seržanta (7), kterého vy vyhrajete bitvu a seržant je odstranění z bojiště.

Tam jsou nějaká zvláštní pravidla ačkoli, jako , že bomby a vlajky nepohybují. A bomba zabíjí každého člověka který napadá to, s výjimkou horníka, kdo odzbrojuje to. Nejmocnější kus na palubě, maršál (1) jen může být zajatý (odstraněný) špionem a, samozřejmě, on dostane odfouknout jestli on zaútočí na bombu.

A nyní několik detaily o hře navrhují. Začněme s grafikou. Dobře, tam není žádná skutečná grafika ale jen byt tabulka s modrý a červený obdélníky které mají kresby uvnitř. Zvuk je hrůzný, přinejmenším na mém počítači kde zvuk je dlouhé, extrémně znervózňující BEEP. Měl bys vypnout to rozhodně.

Toto hra je nezbytnost pro všechny Stratego milence a jiní kdo vychutnává hraní stolních her na jejich počítači, ale pro ty, kdo buď nemají rádi Stratego nebo jen chtít hrát Stratego s lidskými hráči, tato hra může být přehlédnutá.


Rok vydaní: 1990

Vydali: Accolade, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo