Centipede
Centipede - náhled

Another klasika která hit stroje arkády na začátku 80- ovo. A moc stará hra takto měla jednoduchou hru, žádný hloubka vůbec, jen opakovan

...

Quadrel Recenze

Recenze | Screeny


Čtvercový kámen je vynikající hra hádanky který můžete hrát také proti počítači nebo proti lidskému oponentovi. To je hra že vy ne- opravdu nebudete mít nějaké problém učení, ale to bude extrémně tvrdý aby tlouklo!

Cíl hry je velmi jednoduchý!

Vy máte čtyři hrnce s akvarelem barvami v sobě a vy potřebujete aby vyprázdnili je. Vedle každého hrnce vy uvidíte počet kapek vy máte v nich. Pro vyprázdnit je, vy potřebujete aby namalovali tvary na hlavním zobrazení (každém tvaru užívá jeden pokles - bez ohledu na jeho velikost). Přirozeně tam je úlovek v tom! Žádné dotýkající se tvary mohou být stejné barvy. Tak jestli počítač maluje tvar žlutý, nemůžeš obarvit tvar další k tomu žlutý (ale jen kdyby rohy tvarů a ne strany jsou dotýkající se, než to je OK).

Si všimnete také, že vy nebude máte stejné množství kapek každé barvy a oponent bude mít jiného množství kapek také, tak malá narážka, zbavit se barvy vy jste získali nejvíce nejrychlejší, jinak celí dostupní shapesmight vstávat naplnění.

Hra může končit buď s vámi vítězství, prohrávající nebo pat. Hra skončila kdy čas běží nebo kdy jeden nebo žádný z hráčů mohou umístit další pokles. Tak aby mohl vyhrát, musíte ujistit se, že počítač bude schopné umístit další spadnout do dalšího tvaru (který je daleko snadnější řekl pak dělaný). Pro to vy budete potřebovat aby udělali jinou kombinaci jiných barev.

Hra uvádí 3 grafické režimy (já navrhuji, že vy užíváte VGA grafiku) a to je v buď Francouzi nebo angličtině. To je plně myš ovládaný, tak ovládací prvky by neměl být problém. Aby mohl začít hraní, tisku na špičkové části obrazovky (a tahu dolů menu objeví se).

Vychutnávejte hru a ujistit se, vaše mozky nemají tavení z příliš mnoho volného času toto brainteaser!


Rok vydaní: 1990

Vydali: Loriciel SA

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo