Blues Brothers, The
Blues Brothers, The - náhled

Blues Brothers byl udělaný v obrazu filmu.

To je typická počítačová hra, ale tam je něco návykový o tom. Myslím si to je určený p

...

Pole Position Recenze

Recenze | Screeny


PREPARE TO QUALIFY

první pozici je závodění hra; vy jste vzorec 1 řidič, a vy chcete stát se šampiónem. Zvuky snadný, a to je. Není žádná spiknutí nebo volba stopy, jen jednoduché závodění na před --definované dostihové dráhy. Každá nová dráha má víc otočení, část z nich docela ostrý, která udělají to víc obtížná aby dostala se do cílové čáry.

PREPARE TO RACE

řídí v této hře je moc snadný. Vy můžete definovat klíče k ovládat zrychlení, brzdění, otočení levý a pravý, a spínací zařízení (váš auto jen má dva). Kdy vy řídíte, vy potřebujete pečlivě vyhnout se vašim oponentům; jinak vaše auto bude explodovat jen dotykem je, beroucí hezkých pár sekundy z vašeho drahocenného času. Stejná věc vyskytuje se kdy vy prosíte projíždět znaky na straně dráhy.

Čas je nejcennější v této hře, ale ne pro zřejmý důvod. Mohl bys být myslící, "If já ztratím čas, já ztratím mou pozici v závodu." zábavná věc je to, že hra nesleduje vaši pozici; jestli vy projdete další auto, vy získáte nic, a jestli někdo dohání vás, vy ztratíte nic. Všechen ten záležitosti je aby dostaly se do kontrolního stanoviště před časem vyprší - já věřím vy můžete představit si co se stane kdy časovač dosahuje nulu.

KONEC HRY grafika není dobrá, a čtyři-barevná paleta nedělají hru dost. Kromě tohoto, obrazovka vypadá jako by to dělilo na dvě části: Nižší jeden ukazuje dráhu, a to je místo kde měl bys dívat se; horní díl ukazuje nějaké hory, které svitek vpravo a vlevo kdy vy chodíte dokola oblé tvary, a obloha.

Pro spustit tuto hru, vy musíte montovat disketovou jednotku v DOSBOX a kopírovat všechny soubory v tom, pak provozují DRIVE soubor. To je trochu klamavý aby zjistit jak aby montovat pružný disk, tak kontrolovat DOSBOX příručku pro detaily. Podle mého mínění, hra neposkytuje dost požitku pro množství úsilí, které vy potřebujete aby vynaložili aby dostali to aby běželi.


Rok vydaní: 1986

Vydali: Namco Limited

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo