Floor 13
Floor 13 - náhled

Vítejte v Británii. Vítejte v jednom z nejmocnějších národa na světě. Vítejte v demokracii. Vítejte v podlaze 13!

V zemi ovládané

...

Ping & Kookys Cuckoo Zoo Recenze

Recenze | Screeny


"vítejte v zabzučet a praštěný zoo kukačky! My jsme pyšní aby pozvali vás do našich prostor, kde vy můžete dozvědět se o zvířatech z celého světa, žití jeden vedle druhého v našich pěti lokalitách, které byly postavené zvláště upravit jejich potřeby. Já jsem vaše cestovní průvodce zazvonění a to je můj přítel praštěný. My vezmeme vás pro jízdu na našem vlaku, cestování s vámi skrz zóny. Vychutnávejte váš pobyt a neminete naši slavnou přehlídku předtím než vy odejdete. Hezký den v našem parku!"

to je jak oznámení pro tuto hru pravděpodobně by znilo. A to zahrnuje téměř všechno důležitý o hře. Zazvonění & praštěného zoo kukačky je hra to bylo určená pro malé děti od věku 3 k 7. To bylo uvolněné EA*dětmi v roce 1993. Jak tam není žádný skutečný cíl, vy můžete pohybovat volně skrz jiné oblasti zvířecího parku, podívejte se na zvířata žití tam a dozvědět se o jejich jménech. Navíc, tam jsou také nějaké malé vzdělávací hry jako kůže & vyhledávání, abeceda, a sčítací hry, které jsou moc snadné a vhodné pro děti předškolního věku.

Tam je pět jiné oblasti v hře: Savana, deštný les, zemědělské základy, PolarPark a kukačka slavnost. První čtyři zóny každý obsahují řadu zvířat která jsou obvykle nalezená v každém příslušném prostředí. Hráč může kliknout je a slyšet zazvonění říkající jejich jmen. Navíc, každý z nich ukazuje nějakou zábavnou animaci. V neposlední řadě, slavnost kukačky oblasti nechá vás poslouchat nějaké melodie, které jsou zaskřípal několika zvířat z dalších oblastí. Udělal tak, vy také máte povoleno hrát vaše vlastní písně kliknutím na je. Při cestování skrz park, hra přejde na úctyhodnou 3D grafiku. Vy jste vyhlédnete z čelního skla a může vidět ze stromů a okolí, v kterém oblasti vy aktuálně jste. Kdykoli vy vstoupíte do nové části parku, zazvonění pohybuje v chvilku a vysvětluje jaký zvířat žít tam.Teď vše, co musíte udělat je stisknout - ův ' tlačítko pro zastavení stroje a otevřít dveře.

Dobře, to je asi všechno pro hru, s výjimkou hezké grafiky a dobrého zvuku s mnoha řeči, která také stojí za zmínku. Jestli vy hodnotíte tuto hru, opravdu vy musíte uvážit věk dětí, pro kterého to je navržené. Podle mého mínění, to hodí se této opravdu mladé skupině docela dobře: to vypadá hezky, je moc snadný aby ovládal, a tam není příliš mnoho obsahu přepíná hráče. Proto já hodnotím tuto hru 4, která je možná trochu optimistická ale rozhodně prokazatelná.

Zazvonění & praštěného zoo kukačky není nic co držet vás jste věnovali po dobu několika hodin, ale má to cenu odpoledne společně s vašimi dětmi k nechat je prozkoumat park a možná zvyknout si na počítače trochu, v hravé cestě.

Toto hra potřebuje DOSBOX běžet řádně. Já doporučuji kolem 5000 cyklů aby měly všechno (zvláště 3D vlakové animace) zobrazený hladce. VDMSOUND také pracovat, ale nezahrne myší podporu z nějakého důvodu.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Electronic Arts, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo