Tyrian 2000
Tyrian 2000 - náhled

Když mi někdo řekne Tyrian, vybaví se mi dvě stíhačky, které putují vesmírem po různých planetách. Tyrian je akční hra, ve které, jak už jse

...

North & South Recenze

Recenze | Screeny


Akce nebo strategie? Proč ne oba? Proč ne severní a jižní?

Severní a jižní je moc zajímavá hra který je dost tvrdá aby popisovala ne že tam je moc být popsaná), ale zkusím v každém případě. Hra je nastavený v USA trpícím občanskou válkou a tam jsou čtyři scénáře aby zvolily. Rozdíly jsou jen nepatrné. Můžete si vybrat hrát buď CSA nebo odborovou armádu, boj navzájem. Váš cíl je zřejmý, odstranit síly druhé strany. Nejsou mnoho voleb, můžete si vybrat zda indiáni a Mexicans bude záležet, jestli počasí bude mít nějaké vliv na bitvu, a jestli Evropané rozhodli se zasahovat. Také tam jsou tři nastavení potíže, ale hra je snadný proti počítačovému oponentovi v každém případě (vy můžete hrát horkou křeslo hru, a to je místo, kde skutečná veselá zábava začíná!).

Kdy vy svádíte boje, hra vypínače do akčního módu, v kterém vy můžete přikázat vaše vojáky v reálném čase. Tam jsou tři druhy jednotek - kavalérie, pěšího pluku a dělostřelectva. Jak vždy, každý z nich má specialitu, ale oni jsou všichni stejně nebezpečný vašim jednotkám, zatímco dělostřelectvo je pravděpodobně příliš silný.

Kdy vy rozhodnete se vybojovat jeden z 5 pevností, každý pozice v konci železnicenebo kdy vy rozhodnete se zastavit peněžní zásilku, hra přepne do ještě dalšího módu arkády. Jestli chcete dokončit to úspěšně, pak vy musíte dosáhnout konce vlaku/pevnosti dříve vyběhne, které bude komplikovaný všechny druhy překážek a nepřátelských vojáků.

Nicméně, nejlepší způsob jak dovědět se jak celá hra vypadá, a jak dobrý to je, je aby stáhl to ;- )

Toto hra bude běžet WAY příliš rychle jestli vy spustíte to v čistém DOS módu nebo WinXP tak užívá DosBox a snížit CPU cykly do té doby, než vy dostanete hratelnou rychlost!


Rok vydaní: 1990

Vydali: Infogrames

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo