Treasure Trap
Treasure Trap - náhled

Esmerelda je nalezená, opírající se na spodu oceánu, obtěžkaný celým jměním v zlatých prutech. Bohužel ona je také obtížený se všemi způs

...

No Respect Recenze

Recenze | Screeny


Žádný respekt je jeden z těch her které nikdy není mající cenu ceny bez srážky, ale náhle stane se dobrými hrami kdy uvolněné pod rozpočtem štítkem. Bohužel, žádný respekt nikdy nedostal šanci na to být uvolněný pod rozpočtovou přímkou, protože Ocean byla získaný od Infogrames a hra základním způsobem ignorovala. Jestli to nebylo ignorovaný a bylo uvolněný jak rozpočtová hra, to by bylo považovaný mnoha, a zvláště od těch, kdo opovrhoval to kdy to první vyšlo, jako zatracená legrační hra.

Na prvém místě, grafika, při nic působivý dnešními standardy, jsou moc odlišní od mnoha her z jeho éry. Jeho hlavní pád je nízké 320x240 rozlišení že to užívá, jak protichůdný k běžnému standardu z 640x480 v jeho času, ale to dělá užívat inovativní voxel krajinu která dělá každou arénu složitě detailní, třebaže to se stane kořistí obvyklá voxelfault hranatá (maskovaná docela dobře nízkým rozlišením). Lodní modely jsou také dobře udělané, animovaný a upravovaný dekorativně, a hra produkuje různé druhy barevných triků.

Zvuk je nic zvláštního také. Hudba je, zatímco docela cizí, divně vhodný k zprůmyslněnému tématu hry, a zvuk hlavně se skládá z nízkého-vyjádřeného cizího- podobného hlasatele a různých druhů explozí, uhánějí a pálící zvuky. To je docela zvuk dobré jakosti, a hudba je čtená hned CD, tak tam nejsou žádné kompresní chyby.Děj nabízí žádný skutečný dopad k hře. Vy jste žoldák ochrana hornických základů TransMine, být hornická holdingová společnost na do Sector E3, která se skládá ze čtyř planet. Aby mohl chránit je, musíte čelit a porazit námezdní vojska z dalších hornických společností v stylu arény boje. Základním způsobem, to jde dolů k ničení všechno, co pohybuje. Tam není žádný skutečný poschoďový postup skrz hru: jen více oponentů aby odfoukli.

Jako takový, hra dostává docela opakovaná. Vyberte si znak a vyhlaďte všechno, co pohybuje v mnoha okruhů naplněných šíleným ohněm-klávesou stlačením. Toto dělá provedení pro moc rychlou-odměřenou hru, zvláště jestli vy používáte jeden z rychlejších lodí.AI, zatímco základní, docela je účinný a hlavně se skládá z ' hlavy pro nejbližší studený start při bombardující a střílení vy ' . To je důvod pro můj dřívější komentář , který hra opravdu nedržet dost variace pro hru ceny bez srážky, ale je stále velice veselá zábava pro rychlý ten - nebo patnáctiminutový blastfest.

Každý z volitelných znaků v hře má jeden ze čtyř základních druhů lodi, upravený k jejich vlastní zálibě, mít více paliva, štítu, zacházení nebo zbraněmi mocí než další lodě znaků, stejně jako jiná malířská práce. Toto přidává malou variaci k hře, ale protože stejný znak musí být použitý pro celé hru (21 stupně nebo tak nějak) namísto dovolující polovinukampaně mění, volba lodi udělala dříve může někdy odsuzovat vy později.

Celkově, tato hra není nejlepší vůbec kdy udělaný. To má výhodu detailní ale low - res grafický motor a legrační hra, ale nevýhody vypotřebování páry hraní docela rychle. Vděčně, hra je zachranitelná polovinakampaně, ale toto není druh hry že vy byste zůstali vzhůru celou noc hraní na dlouhou dobu. Celkově, myslím, že, všechny jeho dobrý a trestný body zvažovaly, které tuto hru zaslouží si 3 - dobrá pro rychlý výbuch, ale ne pro maraton hraní.

- žádný respekt musí běžet pod kompatibilním módem pro Windows 95, protože jinak klávesnice a myš zastaví odpovídání na cokoli (včetně Ctrl+Alt+výmazové klávesy).

- Toto verze hry je také prasklý od Tommyboy aby mohl poskytovat rozumnou stahovací velikost. Jestli chcete slyšet hudbu, stáhnout plný CD obraz z ISO sklepě.

- menu pravděpodobně bude běžet daleko příliš rychle, zvláště ve výběru znaků menu. Jen být opatrný na vaše klíčové tisky, protože hra sám bude běžet pokutu.

Vy můžete použít buď NR.EXE nebo NR11.SPUSTITELNÉ SOUBORY provozovat hru. NR11 je záplatovaná verze, tak to je pravděpodobně preferovaný aby použil to.


Rok vydaní: 1997

Vydali: Appeal S.A.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo