Lurking Horror, The
Lurking Horror, The - náhled

HOORAY! Další Zork dobrodružná hra. A jeden já jsem nevěděl existuji. Já jsem myslel, že já jsem prozkoumal každou část Zork, tak kdy já

...

Neuromancer Recenze

Recenze | Screeny


Neuromancer je hra já první jsem setkal se s na C64 a našel to tak komplex (bytost jen 10 v době) já nikdy opravdu jsem dostal do toho (chlapce, jsem byl ztratil něco ohromný nebo co!). To je hra opravdu to je velice definice Cyberpunk, protože vy ve skutečnosti se dostanete do hrát cyberpunk znak!

Odcházíš (jestli to je to, co vy můžete nazýváte to) v Chibaovi Citech, kde vy plachtíte skrz matici (ano, THE MATRIX - a to je starší pak film). Na vašich hledáních vy narazíte na plán umělou inteligencí aby uvolnila to samo - zdržuje lidské návrháře matice umístila na tom a stát se nejvyšším vládcem Země.To je toto AI že vytvořilo ' náledí ' které je zbavení se hakerů všude, hakeři jako sebe, kdo proniknou do sítí pro zisk (jak cyber námezdní vojska). Aby mohl bojovat s tímto hrozbou, kterou vy potřebujete aby vybudovali sebe. Vy potřebujete aby zlepšili váš hardware, software a dokonce zjistit dost dovednostních čipy která zvětší vaše schopnosti (a vyhlídky) proti AI. To má pravdu, vy potřebujete aby zlepšili sebe stává se dovednostní čipy!

Teď vy potřebujete aby dostali vaši tvář z mísy špagetů vy opile jste zmýlili se pro polštář a dostat vaši palubu (vy víte, že nemůžeš operovat bez plné paluby) zpět ze zastavárny. Nezapomeňte vy budete potřebovat peníze aby dělaly že ( nejsnadnější způsob jak vydělávat, že to je od výprodeje částí vaší anatomie - přirozeně), pro tam jsou policejní droids všude jen čekající na to, aby dostali vás jestli vy rozbijete žádné zákony.

Skutečná veselá zábava začíná nicméně jen když vy začnete surfování síť hledající použitelné kusy softvéru vy můžete použít. Co mohu říct, téměř to je jako surfování internet, ale představíte si to je proti Vám a vy potřebujete aby vypadli. Dostanete někdy za třetí úroveň internetu? ;)

OK, grafika jsou posraná, já musím připouštět to ten již na C64 grafika nebyla perfektní, ale oni byli lepší pak co PC přístav musí nabízet. Pro co nejlepší grafika pro tuto hru měl bys nicméně vyzkoušet Amigaovu verzi.

Zvuky jsou také špatného kvality třebaže zvukového doprovodu je docela dobré. A moc dobrá věc o to je že to ne jednoduše neopakuje sám v pozadí. Ne, to vyhraje plně nápěv a potom jde klidný, tak vy můžete slyšet zvukové efekty. Ale v jistých bodech hry, hudební skóre začne znovu vytvoření napětí.

Pokud vůbec tam byla hra v zoufalé potřebě do - over Neuromancer je to! To je pravdivá klasika a hra dobře mající cenu vašeho času a pozornosti, ale bohužel nízká kvalita grafiky může dělat vás nechtěla hraje to. Také je tam několik rekapitulací hry na síti a to je opravdu docela přímé užívání jich a dokončení hry, ale více pak poloviny veselé zábavy je končení toho sám.

Hra také zahrnuje prasklý soubor aby vystartoval to, který nemůže běžet ve WinXP, tak já doporučuje používání DOSBOX a počínaje NEUROCRK souborem.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Interplay Entertainment Corp.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo