7 Colors
7 Colors - náhled

Třebaže Infogrames tright udělat akční-zabalenou bitvu o teritorium nepozvané, 7 Colors je jednoduše hra hádanky jízdy podél na Tetris re

...

God of Thunder Recenze

Recenze | Screeny


Bůh hromu je počítačová hra která byla zveřejněná v roce 1993 společností nazvanou softwarová Creations. Díky nedostatku financování, nikdy nezačíná to být hodně šance v sharewaru trhu, tak to zůstalo moc vzácné.

Vy jste Thor, Bůh hromu a syna Odina, vládce Asgarda. Každých pár století, Odin muset padnout do Odinsleep omladit jeho moc. Loki, God Mischief a váš zlý nevlastní bratr zmocnil se možnosti nejposlednější Odinsleep ovládat Midgard. Musíte užívat vaše kladivo aby porazilo Lokia a volný Midgard. Hra je rozdělený do tří částí a na konci každé části, musíte porazit zlý šéfovský znak aby uvolnil vesničany z jeho útrap.

Grafika se dívá v pořádku, ale by mohl být lepší. Oni mají druh pocitu kresby jim. Můžete si vybrat mezi žádným zvukem, PC mluvčí a digitalizovaný zvuk. Adlib hudba může být zapnutý nebo mimo.

Bůh hromu je celkově veselá zábava a moc příjemný hra která dívá se na severské bohy z dalšího hlediska. Dostupný v něco navíc zde jsou také herní příručka a hintbook, hintbook dává řešení všech hádanek v hře. Pokud se vám líbí hry které udělají vy si myslíte, neměl byste minout tuto hru.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Adept Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo