Amulets and Armor
Amulets and Armor - náhled

"já mám práci pro vás, " deklaruje muže sezení vedle vás v hospodě.

"mě?" Vy řeknete.

"jste vy dobrodruh?"

prohlíží

...

Uncharted Waters 2 - New Horizons Recenze

Recenze | Screeny


Kdy málo dětí ' říkám, že já chci být astronaut ' , já chci být požárník!a tak dále, žádná pochyba která aspoň jeden z jich bude ' říká, že já chci být pirát!' .

Uncharted vody je opravdu originální hra. Vy začnete jak malý obchodník/dobrodruh/korzár, objevit vzdálené země a zbohatnout. Hra dává vám relativní svobodu jak vy můžete začít jak angličtina korzár, kartograf z Holandska, princ dobrodruh z Portugalska, vznešená dáma ze Španělska hledání pomsta, turecký obchodník nebo člen zkrachovalé rodiny který je desperatelytrying vyjít z dluhů. Základním způsobem vy máte tři cestu, kam jít, jak bys mohl mít hádala již: pirát, obchodník nebo dobrodruh.

Allthough zaměstnání říkají co měl bys zaměřit se na, oni nezabrání vám před děláním dalšími věcmi také. To je jen že jestli vy děláte něco jiného než, například, prozkoumat vzdálené země jak dobrodruh, vy ne- nedosáhnete slávy. Sláva jednoduše je dosažená dělá co vaši kariéru je asi.

Kdy vy sbalíte vaše věci a nastoupit do lodi doprovázené vaším spolehlivým prvním důstojníkem to je vše na vás. Vy můžete buď obchodovat se středozemský nebo plavit se vzdáleným zemím jako Amerika, Afrikanebo vzdálený východ, ale to není tak snadný jak to zní. Musíte koupit potravě pro posádku, tvář bouře nebo piráti. Tam je kostel který vy můžete jít do v hře, ale to je pochybný že to je dobré pro cokoli. Nicméně, předpokládám, že darující peníze a modlení bude držet bouře od vás.

Jak možná, že bys byl hádal již, zkoumání je hlavní ohnisko hry. Dobrodruzi dostanou placený prozkoumat, ale to je podstatný pro korzárové také. Více vzdálených zemí jsou, slabší doprovody pro lodě jsou. (představí si chinese zahnání spanish fregate...) čím více vás prozkoumáte, více exotického zboží vy můžete koupit za rázný zisk do Evropanů, a to také zabraňuje hře z příliš schnoucí. A dobrý nápad udělaný vývojáři je graf vy můžete esa nějaký /každý /žádný čas na to dovědět se kde vy jste.

Vaši kamarádi bude důležití. Vy potřebujete dobrého navigátora být schopen se plavit přístavu předtím než vy budete klesnete bouří, vy potřebujete dobrého knižního hlídače abyste víte jaké jsou většina výnosných míst pro obchodování a, přirozeně, dobrý první důstojník.

Dost mechanismů, jak dobro je hra? Řekl bych je to velmi dobrý a to nedostane repetetive. Pravděpodobně jediná zlá věc je výteční dobrodruzi musí platit za jejich objevy. To je špatný aby běželo bez peněz v kapuce dobré naděje, jen aby plavila se všechny cesta zpět do Evropy aby dostala peníze od vašeho podporovatele tak vy máte dost, aby koupili jídlo... samozřejmě, že oni mohou jen prodat a koupit zboží, ale to se může zdát jednoduše příliš nudný pro nějaký (jako já).


Rok vydaní: 1995

Vydali: KOEI Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo