Micro Machines 2: Turbo Tournament
Micro Machines 2: Turbo Tournament - náhled

O rok později, v roce 1995 vydává Codemasters druhý díl Micro Machines.

...

Superhero League of Hoboken Recenze

Recenze | Screeny


Superhero League Hobokena je jeden z těch her který je veselá zábava aby hrála, různorodý, návykový a podivný. Jinými slovy to má celou potřebnou přísady stále vy jednotku atomové hmotnosti po dobu několika hodin aby přišly.

Vy vezmete roli nově zvoleného vůdce Superhero League. Vaše jméno; Karmínová páska! Vaše úžasná supervelmoc; Vytvořte organizační schémata! Vaše mise; Pro pečovat o znovuzrození nové společnosti, uklidnit utrpení temného období, a poskytovat místo kde superheroes může vždy najít datum v sobotu noc! Toto není snadný úkol, ale naštěstí nejsi sám. S vámi na začátku vás máte tropického naftového muže (schopný pěstování úrovní cholesterolu jeho oponentů), Robomop ( inteligentní kuchyňský přístroj se schopností čistit téměř každý nepořádek), železný žaludek (schopný jídelních kořeněných jídel bez jakýchkoliv úzkosti), kapitána vzrušení (jehož aury strnulosti a tupost může dát mnoho oponentů spánku okamžitě) a slečně Pepperoni (schopný vidění uvnitř pizza boxu dokonce bez otevření toho)! Ano, tyto jsou vaše rag - tag skupina bojovníků za svobodu. Společně musíte vzdorovat zlou práci vašeho oblouku-nemesis Dr. Entropie.

By sis mohl myslet že vaše šance jsou štíhlé s takový posádka, ale nepodceňují jejich síly. Slečna Pepperoni pomůže vám vyhnout se velkým problémům její supervelmocí. Pizzaboxes může držet nevyslovitelná bohatství, ale také nevyslovitelné hrůzy! Také, vaši hrdinové nejsou statičtí. Budou učit se / dozvědět se nové síly a oni budou také zvětšit jejich starší. A vy také dostanete nový superheroes později v hře.

Ale co superheroes je bez efektních přístrojů?Superhero League Hoboken má široké pole vybavení pro vás zvolit. V rozsahu od blízkých-rozsahových vojenských potenciálů a dalekonosných zbraní, šatstvu a ochran. Vy můžete dát vaše znaky takové položky jak vycpaný suspenzor, gumové nákoleníky, osidlo výstřel, gumový chrániče uší, Extra - Large pryžová pás ( zbraň velkého dosahu), Areobic Shoes.... a tak dále jen představit si jak oni musí dívat se, může dělat vás směje se po dobu několika hodin.

Hra je docela veselá zábava a snadný aby hrála. Grafika se dívá v pořádku, ale oni nejsou nic velkolepí. Pokud jde o zvuk... Já ne - jsem neslyšel žádný, ale hra je ještě příjemný. Všechno ve všech hře je vyrovnaný. Nepřítel není příliš tuhý, a s malým tréninkem a nějakého užívání supervelmocí, vy byste měl být v pořádku. Já bych dal těmto hře 4 body za to, že jsou průměr v každém aspektu, ale s veselým zábavou-faktorem který je přes střechu!

Budoucnost není co to bývalo...Hodně štěstí! Být odvážný! Být tučný! Nevyšroubujte!


Rok vydaní: 1994

Vydali: Legend Entertainment Company

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo