Warlords
Warlords - náhled

With vydání Warlords, Strategic studia seskupí (SSG) žila dokonale až do jejich jména. Toto hra by mohla být nazvaný dědeček otáčecí-zalo

...

Steel Panthers Recenze

Recenze | Screeny


WWII... Celou cestu z prvního útoku Německem na Polsku k spojeneckému/sovětu branému Berlína. Tady je vaše šance šla zpět včas a znovu prožít největší bitvy celé války. Ne v podzemních krytech Francienebo v zbytkách města Leningrada, ale v pohodlí vaší domova nebo kancelářské židle.

Počáteční nastavení hry nechá vás vybrat si aby bojovalo s bitvami Pacifikunebo jeden braní místa v Evropě. To také nabízí poutavou vyhlídku na hraní jak obě strany, tak jestli chcete zjistit jak to může pryč, to je konečná možnost. Toto také dává hře úplně novou úroveň opakování, jak mise a síly budou vypadat úplně jiný v závislosti na které straně vy vyberete si. Toto fakt bere nás v bodu kde hra opravdu trápí nahoru nějaké hezké body: Podrobná úroveň armád. Před misí začíná, vy máte několik bodů které vy užíváte aby koupili jednotky. Oni v rozsahu od stopy-pěšího pluku, namontovaná kavalérie, odstřelovačové a inženýři obrněným náklaďákům, tankům, podpůrný letectev a námořní bombardovou jednotky.

Každá jednotka má svou vlastní jedinečnou výhodu a nevýhodu, kombinování je všechny je klíč k úspěchu. Střílející puškové okruhy v tanku je vysoce neúčinný, ale dolování oblast před tanky příjezdem nebo bombardujícím to použitím malty udělá obchod. Podobně, tanky mohou být nešikovný a snadno vybraly s dělostřelectvem. Celé síly obrněných jednotek a útočný schopnosti jednotek jsou jasně stanovené během kupující fáze. A z bodu neodborníků-of - view, všechny jednotky zdá se být spíše přesně popsaný.

Až k herní týkající se, to je standardní otáčecí-založená strategie-hra, s přidanou prémií často přehlédnutý aspektu - chcete-li, aby vzdušný údernebo bombardovat oblast s maltou nebo lodí bitevním, vy potřebujete aby plánovali vpředu. To vezme stanovený počet závitů před stávkovým prvkem může být využitý, tak vy potřebujete aby předvídali nepřátele další pohyb. Také tonebo jen zničit bombami polovinu mapy zapomenutí před vašimi vojáky dostat aspoň trochu nepřítele...

Příkrá křivka učení této hry je stinná stránka z toho. Tam je tolik taktických velení a vojenský slova že možná, že bys mohla dostat měla nějaký skutečný problém s na začátku. Ale jestli vy jste překonali toto, vy začnete vidět tuto ohromnou hru opravdu pro to, co to je: A pravdivá klasika!

Já byl měl nějaký problém běžící zvuk v Dosbox, ale to pracuje pod pravdivý DOS obklopit.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Strategic Simulations, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo