First Samurai
First Samurai - náhled

First Samurai je jednoduchá plošinovka vydaná společností Vivid Image, ve které se dostáváte do kůže úplně prvního samuraje ve starověkém Ja

...

Star Trek V - The Final Frontier Recenze

Recenze | Screeny


OK. Já jsem velký Star fanoušek cesty. Kdy já připravím se aby hrál hru s jmennou Star cestou já očekávám velké věci. A tak to byl kdy já jsem se posadil po mít nainstalovaný tomto. Vysílejte mě nahoru, Scottya.

Hra začíná dost chladným úvodem použitím nějakých hezkých malovaných obrazovek které nastavily příběh. Kostel dostává přerušený z dovolení opustit loď zkoumat únos z tři Consuls na svatozářích planety III notoricky známým Vulcanem Sybok. V jejich úsilí k tomu zachránit Consuls, nepřítomný tým dostává zajatý od Sybok a oni jsou užívaná jako rukojmí aby mohla převzít Enterprise. Sybok je rozhodnut k objevování Garden ráje který on věří je na planetě Sha Ka Ree za ohromnou zábranou ve středu galaxie. Teď, jak rukojmí na naší vlastní lodi, posádka je přinucená odvážně jít kde nikdo šla před ... ohromná zábrana. Nicméně, právě tak velký problém je to, že Klingon Klaa, kdo nenávidí Kirk, má sledované naše přenosy a byly odhodlán tlouct nás do Sha Ka Ree a porážky nás. A tak hra začíná.

Pan Sulu, osnovat kurs. Angažujte se osnovu pohon! Co je to? Motory nejsou stáj! Překvapení. Scotty, proč je ne- říkat mi že nestabilní motory v osnově pohonu mohou vytvořit poškození hmyzem? Ale kapitán, to říká tak pravý v herní příručce. Ó!. Spock, červený poplach! Sulu, proč jsme otáčející se tak vzdálený centru? Svatý zápěstní tunel, který to je těžké řídit v tomto poškození hmyzem. Sir, to je kvůli efektům poškození hmyzem má na gravitaci.. Dávejte si pozor na to vesmírné trosky! No nazdar to bylo blízko. Kapitán? Ano, Spock? Senzory sbírají přítomnost dilithium krystalů uprostřed trosek. Podnikové výkonové rezervy docházejí, já bych poradil, že my pokusíme se o zavěsit jak mnoho z krystalů jak my můžeme s paprskem traktoru. Ale Spock co by se stalo, kdybychom my náhodně jsme zavěsili k prostoru skále? To by způsobilo zničení lodi, pána. Co jsou naše vyhlídky, Spock? Jestliže divný patron je v ovládacích prvcích já bych dal nám dost tenkého vyhlídky kapitána. My nemáme na vybranou, Spock; přijďte s tím, jak mnoho z krystalů jak je to možné. My nemáme žádnou naději na dosahující našeho cíle jestli my děláme ne. Sir loď bere poškození. Kritické systémy selžou. Pohled obrazovka šla mrtvá! Loď není odpovídající, pán. Obávám se, že my možná bude muset spustit znovu.

Kapitánův kmen: 1001 pokusy později ...

Kapitán, senzory zjistí konec poškození hmyzem. Děkuji vám Spock! Plný vpředu! My jsme to udělali pána. Spock, rychle, udeřila přestávku! Pozastavte se ve skutečnosti. Sulu, osnovat chránit hře tak, abychoms jsme mohli postupovat. Sir, Enterprise není vybavený chrání herní systém. Sulu, jste udělali byste lépe škádlit mě. Ne, pán.

Kosti! Setkejte se mněte v ošetřovně.

Kapitánův kmen: Po Romulan prostoru sedativu jsem shromáždil jsem byl kuráž aby uvolnila přestávku ...

Kapitán. A co teď, Spock. Senzory jsou detekční Klingona dravce blížícího se. Zatraťte ty programátory! Nemohou dají nám dost času na to zjistit naše smysly? Sir, Klingonova loď se zdá je prostředí nás s minovým polem. To dělá perfektní smysl, Spocka. Oni nechtějí vytvořit Federation incident zaútočením na nás přímo tak oni vytvoří nevyhnutelnou smrtelnou situaci. Červený poplach, my se chystáme muset odstřelit naši cestu odsud. Raději jsme měli neztrácet čas, kapitána. Doly byly chycené v samospádovém poli Enterprise a je v hroutící se oběžné dráze kolem lodi. Chekov, připravené banky fázovače a ozbrojí torpéda protonu! Jednotlivě pálit !. (masivní ohňostroje) kapitán, banky fázovače jsou vyčerpané. Scotty, my potřebujeme více moci k fázovačům, a pospěš si! To zabere čas kapitána. My nemáme čas Scottya. Chekov, pokračovat v pálících torpédech! Jen jedno torpédo odešlo pána. Dobře dostat nějaké další pak! My nemůžeme pán; jste nečíst herní příručku? To příručka opravdu začíná zatrhnout mě. Kapitán? Co Spock! Pět sekund aby dopadaly na. SPUSŤTE ZNOVU!

Kapitánův kmen: 2 k moci z 10 pokusů později ...

Sir, my jsme vytvořili propast v mém prstenu. My bychom mohli být schopen udělat to skrz. Plný vpředu, Sulu! No nazdar! My jsme to udělali, pána. Osnujte kurs pro Sha Ka Ree skrz ohromnou zábranu a dostaňte nás odsud.

Dobře, ohromné zábrana není tak moc špatný, bylo to? Sir? Ano, Spock. Toto není logický. Herní programátor ne - nezahrnul cokoli o ohromné zábraně v hře. Dobře, to vysvětluje proč já si nepamatuji to, pak. Jak mohli vynechat co by mohlo být nejvzrušující část mise? Já mám žádné logické vysvětlení, kapitána. Blížící se Sha Ka znovu ... vstupní oběžná dráha. Spock, Bones, dostane Sybok a setká se mnou v zálivu přepravce. My jezdíme do Garden ráje. Ale Jim, já nejsem oblečený kvůli tomu. Brňavky, skutečné zábavné.

My máme nepatrný problém, kapitána. Co je to Scotty? Divný patron systém selhává pána. Může to být opravený, Scotty? Chystám se potřebovat hodně času, kapitána. Nadměrné nové začátky odtékaly rezervy protilátky. Já navrhuji, že my hledáme nahrazení v nejbližší hvězdicová sít'. Uhura, kontaktuje Starfleet a žádá umístění nejbližší planety s formami života schopný dokončení mise. Sir, Starfleet indikoval malou červenou planetu v pásmu necitlivostech které mohly by stačit. To je planeta Abandonia a my jsme v dostřelu pro vítání frekvenci. Mám otevřu komunikační kanál? Rozhodně, Uhura. Sir oni jsou požádaní, aby my dopravíme dolů náš herní kód. Kostel zálivu přepravce. Naložte herní kód pro dopravu. Připravený kapitán. Dodejte energii. Stáhněte kompletního kapitána. Díky Bohu.

Kostel ven.

Samozřejmě hra nekončí v tomto bodě. Tam jsou dvě další akční sekvence které musí být dokončené. Vy dostanete se do kopat nějaký Klingonův terč v trochu prováděný z blízka boj a pak musíte porazit Klingona dravce ve falešném vesmírném boji. Pozdější je veselá zábava a skutečná výzva. Všehovšudy, hra relativně je krátká. Vy můžete dokončit to za den jestli vy dali vaši mysl v tom. Co udělá to o to více vyzývavé (nebo zklamání) je že tam nezdát se být způsob jak chránit vaši hru. To znamená že pokaždé když vy neuspějete v jedné akci sekvenci musíte zopakovat ti kteří vedla až do toho bod. Věřte mě. Vy dostanete docela dobré v navigovat poškození hmyzem. Já jsem pobavil se hraní této hry ale tam jen nebyla dost tam. To potřebuje být asi polovina znovu dokud to je. Rozhodně mající cenu hraní, ačkoli; zvláště pro všechny vás Trekkies.

Pokud vy nejste plynulí v Klingonovi, herní příručka je potřebná k tomu, projít ochranu proti kopírování. Kdy vy naložíte hru vy jste požádaní, aby přeložili Klingonovu frázi která lze nalézt na konci příručky. Vy můžete hrát hru ve tři jiné úrovně potíže, kadeta, kapitána nebo admirála. Jestli vy máte těžký čas stává se počatý číst odkazový kartový herní přehled. To má tipy na co dělat na začátku.

Možná, že bys mohl potřebovat aby zpomalit váš počítač trochu pro hru aby běžela správně. Já jsem nastavil cykly v DOSBOX k 1500 hrát.

Běžte ST5.EXE začít hru. To se zeptá na vaše velkokužely písmo (VGA) a požadovaná úroveň potíže. Možná, že bys mohl najít že běžící hra v celé obrazovce dělá plavbu trochu snadnější.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Level Systems, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo