Asterix - Operation Getafix
Asterix - Operation Getafix - náhled

Asterix - operační Getafix byl udělaný v roce 1989 a má velmi dobrou grafiku na tu dobu, ale zvuk byl udělaný pro nějaký podivný hardware

...

Star Legions Recenze

Recenze | Screeny


Velitele pozdravů! Vy jste přiřazení aby přikázali dobyvatele lodi bitevní, vaše flotila se skládá z několika torpédoborců, transportních lodí a dodávek. Vy vstoupíte do sjednoceného galaktického spolku a váš úkol je aby vybojoval planetu Dbdilug. Vy máte 15 hodiny aby dokončily tuto misi.

To je typický misijní úkol, který představuje vás do kola Star Legions. Vy jste členem Krella, který je jedním z nejsilnější, ale také většina agresivních závodů v galaxii. Krell má jeden cíl: Pro ovládat tak mnoho planet jak je to možné. Oni mají postoj a oni mají prostředky, jak oni mají silnou vojenskou sílu po ruce, včetně asi 150 legie dopravní lodi, silné třídní bojové tanky válečníka a obrovské vesmírné síly. Aby mohl zvednout se mezi vojenské hodnosti, získat laskavost, peníze a otroky, vy musíte vybojovat planetu po planetě a udělat Krellan Empire vyvstávat k nejmocnější síle v galaxii.

Co cítí jako jednoduché kliknutí-skrz hru na první pohled se ukazuje být opravdu tuhou strategickou hru po prvních misích. Zatímco vaše první úkoly spíše jsou snadné, tak vy musíte svinout síly nízkých kulturních planet s malým obyvatelstvem, mise dostanou pilněji a pilněji, jak vy setkáte se s daleko víc technologických pokročilých kmenů v pozdějších fázích. Základní taktiky zůstanou stejný v každém kole, ale vy budete potřebovat více plánování a časového nastavení, jestli chcete uspět vaše mise ve vyšších úrovních potíže. Čas je moc důležitý faktor v této hře. Každá akce chvíli trvá a je naplánovaný ETA. K tomu, aby udělal úspěšné útoky, vy musíte koordinovat oddělené žaloby a počítat jejich efekty.

Hra je řízený použijte myší šest tablety, každá tabletka zodpovědný za jeden aspekt vaší armády. První je jeden je planetární přehled. Zde vy se můžete podívat na povrch a vybrat si města, která může být zajatá. Druhá funkce je komunikace. Můžete objednat vaše flotila aby bombardovala planetární povrch, žádat o pomoc nebo dodávkám v Krellan Headquarters nebo sledovat planetu aby vzdala se. Druhá tabletka je užívaná pro ovládat různá hlavní pásma obrany. Až do osmi zón mohou být zobrazený zde. Vy můžete dávat příkazy do místního velitelů zóny aby mohli říkat je které strategie by měla být užíván a přiřadit útoky šokovými jednotkami dopravní lodi zde. Jednou útok je v chodu, třetí tabletka se uplatní. To je detailní pohled na jedno hlavní pásmo obrany. Můžete sledovat jak válka mzdy a příkaz jednotlivé skupiny na zvláštních úkolech, jako jsou stavební přistávací vycpávky nebo chránit jisté umístění. Přistávací základy jsou důležité, jak nebudete schopné poslané pokles lodě s jednotkami tanku k zóně bez toho, mít jeden z těchto vycpávek. Čtvrtý je orbitální kontrola. Každá loď může být poslaný do jiné oběžné dráhy, jako polární, rovníkový nebo geo-nehybný. Důležitější je nadmořská výška, v která loď obíhá planetu. Nižší tato nadmořská výška, kratší bude čas pro pokles lodě aby dosáhly planetárního povrchu. Na druhé straně, lodě na úrovni nízké polohy vezme mnohem víc škody od planetárních obranných platforem. Další předložený pokrývá padací řízení lodě. Jednotky mohou být naložený a váš padací lodě mohou být poslaný do jiných bojových zón. Nakonec poslední tabletka dává rychlý zpravodajský přehled, který může být filtrovaný několika kategorií.

Hvězdný Legions není typická vesmírná bojová strategická hra. Zatímco další, jako pán Orionu nebo nadvlády jedná s velkými lodními parky ve vesmírném boji a planetárním managementu, tato hra je zaměřená v planetárních útocích. Herní grafika jsou zobrazená v nějakém cizím 640 x 350 pixelech rozlišení s 16 barvami. Proto menu a cutscenes jsou moc barevná podle mého mínění, zatímco in - game grafika jsou trochu pixelated. Nějaký plná stal se VGA grafikou byla by velké zlepšení zde. Zvuk je mírně posraný v hudbě, ale uvádí nějaké skutečné zvukové efekty aby kompenzovaly tento nedostatek. Dávání technických hledisek společně, hra je za standardem je čas, ale ucházející.

Jako závěr, který já hodnotím tuto hru s mírným 3. To nebude jistě být každého šálek čaje, ale fanoušci pána Orionu a podobný hry by měly opravdu podívat se na to, jak vyznačuje se úplně jiný aspekt vesmírného strategického žánru, který nebyl nikdy znovu ošetřený v takové hloubce. Vše, co musíte udělat je nyní udeřit stahovací knoflík, a vy jste na cestě do stát se Krellan Commander. Nejlepší štěstí!


Rok vydaní: 1992

Vydali: Supernova Creations

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo