Central Intelligence
Central Intelligence - náhled

Central inteligence je hra strategie a špehování, založený na smyšleném ostrově Sao Madrigal, blízko pobřeží Brazílie, která aktuálně je

...

Space Racer Recenze

Recenze | Screeny


Zpět v dny kdy vy jste nepotřebovali osm palců aby hrály hru která má víc modifikační kláves pak hry jednoduchá ještě velice veselá zábava závodění hra nazvaný vesmírný závodní vůz byl udělaný.

Tam není tak docela moc v tom. Hra má CGA grafiku, ještě oni jsou moc detailní, zvažující věku hry. Největší překvapení (přinejmenším ke mně), bylo ohromný nápěv to hraje na začátku. Já mám na mysli, pro PC mluvčí který je moc působivý a hra dokonce má nějakou řeč v tom (moc málo ačkoli). Tak mohl bys říct hra měla moc působivou grafiku a zní kdy to vyšlo.

A hra? Jednoduchý!

Vy jste závodní vůz, jízdní nejistota-kolo. Tam jsou další závodníci že vy potřebujete aby tloukli. Měl bys vyhnout se srážce, ale aby mohla zůstat před konkurencí vy můžete dokonce střílet je. Pozor na výšku vašeho kola, jak to mění s rychlostí ( rychleji vás jdete, více zvednout, že vás dostanete a pomalejší vy jste, silnější efekt gravitace je).

Tak vychutnávat toto málo hry která bude jistě zjasnit ty půl hodiny brzdy kávy.


Rok vydaní: 1988

Vydali: Loriciel SA

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo