Discworld
Discworld - náhled

Discworld (neboli Discworld: The Trouble With Dragons) je adventura vyrobena méně známými firmami Teeny Weeny Games a Perfect 10 Production

...

Silpheed Recenze

Recenze | Screeny


Já souhlasím s tím, že tato hra nemá moc nabízet z hlediska grafiky, ale holý na mysli že tato hra je stará hra. Skutečnost, že podařilo se jim vytvořit takový hladký motor je v sám neuvěřitelný, ale kdy vy vezmete návykové a legrační procento do účtu, hra skóruje pět značek. Já přeji se, abych mohl dát to více.

Silpheed je vesmírný střelec. Vy létáte kolem a vyčistit cestu skrz nepřítele zamořené teritorium. To je typ hry my víme příliš dobře dnes, ale to byly prakticky neslyšený v dnech hře byla uvolněná. Tak, silné značky pro originalitu také. Co tluče mě o hře je že, i když vy dostanete docela upozornění (kvůli úhlu v hře) před nepřítelem se blíží Vám, hra je moc obtížný. Vy musíte udělat opravdu váš nejlepší zůstat na živu. Třebaže nejlepší část hry sbírá moc podporuje. Oni mohou být jednoduchá prémie skóre, ochranní zvětšovačové a tak dále. Další věci, které dělají tuto hru tak osobnost je schopnost zvyk vybavit lodí před každou misí (poté co první)!

Dohromady moc hezká hra vidí jak to všechno začalo. A, chlapec, udělal to začít výborně !


Rok vydaní: 1988

Vydali: Game Arts Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo