Skull & Crossbones
Skull & Crossbones - náhled

Haaarrr!!!

Piráti jsou tu, připravený sbírat poklad a zničit někdo a cokoli co státy v jejich cestě.

Bojujte s vaším průcho

...

Sensible World of Soccer Recenze

Recenze | Screeny


Předtím, než já začnu mluvit o tomto hru rád bych řekla vám že já opravdu miluji to. Kdy to byl vypuštěný já jsem utratil mnoho bezesných nocí jen hrát tuto hru sám nebo s nějakými přáteli, protože to je velmi chladná hra, snadný aby hrála, s mnoha týmy aby vybraly si z celého světa. A nejlepší věc je že můžete být buď hráč nebo trenér vašeho oblíbeného týmu! Zvuky dost dobré? Zkuste to! To je vše, co mohu říct.

Rozumný World fotbalu byl udělaný v roce 1995 společností nazvanou rozumný software, a to bylo druhý v sériích her fotbalu. Hry v tom série jsou dokonce vyprodukované v nynější době. Toto hra byla jedna z prvních toho dala vám příležitost k tomu, hrát nebo řídit váš tým v stejné hře, tak to je update s mnoha manažerskými volbami které otevřít hodně nových perspektiv, ale ve velmi snadném způsobu jak učit se / napovědět se to.

Jestli chcete si hrát s vaším oblíbeným týmem který opravdu existoval v té době, vy můžete editovat skutečná hráčská jména, skutečné jméno týmu, a vybrat si vhodné taktiky. Vy máte víc než 1000 týmy k dispozici. Můžeš představovat si, že?!

Toto hra dává vám šanci na to hrát si s týmem ligy nebo s národním mužstvem. Vy můžete také chránit nejlepším cílům vaše hráče skórovali a vidět hlavní věci jejich akcí.

Nechejte nás začít. První můžete si vybrat hrát buď 3 minuty nebo více. Vy můžete využívat smůly typu (je to velmi tvrdý hrát v zamrzlém poli), a vy můžete rozhodnout se dát všechny týmy v stejné úrovni potíže nebo udělat jiné podmínky pro ně.

Vy můžete prosit koupit nejlepší hráči na světě, ale dělat to, vy potřebujete peníze, které je moc tvrdé aby vydělával; vy potřebujete aby hráli proti silné týmy aby přitahovaly více návštěvníků vašeho stadionu nebo vy můžete prosit hrát všechny konkurence aby dostaly dobrou cenu na konci. Vy můžete také hrát použití taktika která existuje v hře nebo vytvořit nová. Dokonce dnes kdy já hraji rozumný World fotbalu, který já vyberu volbu aby hrála celou kariéru jak hráčský manažer. Kariéra jde do maxima z 20 let a každý období je jiný!

Po tom všem co já jsem říkal, je řada na tobě hrát. A já slíbím vám, potom co vy skončíte nějaké hry vy budete hrát to stále více protože to má velmi dobrou hru! Já mohu tvrdit že to byla nejlepší hra v době, kdy ta byla udělaná. Můžete si být jist, že rozumný World fotbalu je největší hra fotbalu vůbec kdy udělaného. Následně, to bylo uvolněný pro každou platformu dostupnou.

Já dám to příděl 5 hvězd.

Toto hra potřebuje DOSBOX běžet.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Sensible Software, Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo