Doom 2
Doom 2 - náhled

Druhý díl legendárního doomu je opět 3D first person střílečka (viděná očima hráče) a s prvním dílem si je velmi podobná.

...

Romance of The Three Kingdoms III - Dragon of Recenze

Recenze | Screeny


To je Čína, pozdní druhé století. Zhroucení Hanovy dynastie vytvořila zmatek nepředvídané složitosti, a Čína je nyní rozdělený do mnoha malých států. Tam je ambiciózní válečník, Cao Cao, kdo chce opět shledat Čínu, ale on není sám ... Dobře, co jste očekával? Já mám na mysli, kdo by nechtěly všechno Číny pro sebe? Kdokoliv?

Na začátku hry vy vyberete si zda vy chcete historické nebo náhodné podmínky, a doba. Po tom, hra začíná.

Jako vladař, vy máte hodně svobody. Vy můžete zlepšit města, návrhový vojáků, budovat zbraně, pátrání po užitečných lidech ... Jednoduše dát, vy máte mnoho věcí, které vy  můžete dělat. Přirozeně, většina těchto věcí jsou udělaná někdo jiný, tak vy musíte si vybrat pravé lidi k dělá správná věc. Poradci jsou důležití také, protože oni mohou učiní rozhodnutí v stavu / státu záleží moc snadnější.

A malý detail já mám rád v podrobnosti je diplomacie. Kdy vy pošlete, že někdoj, kdo bude vyjednávat, vy můžete vidíte, jak celý jednací proces pokračuje - to je jako krátký dialog. Já vím ... nic příliš báječný, ale vždycky se těším takové detaily v hře.

Lidi jsou důležitá část hry. Jeden mohou nikdy nemít dost zkušených úředníků. Vy můžete odměnit je (i.e. - tím, že jim dá položku která zvýší jejich sílu) zvýšit jejich loajalitu, změnit jejich pozice (udělat vojenského důstojníka státního úředníka, a tak dále) nebo střílet je. Mluvení lidí, musíte (právě jako každý dobrý vladař) dokonce stará se o obyčejné lidi. Musíte jednoduše koupit jejich laskavost brib - erm ... dávající dary (rozdávání jídla zdarma), jinak oni mohou rozhodnout se vy nejste docela vladaře rádi by pracovat pro a rebela. Také, můžete najmout vojáky namísto navrhování je.

Armáda je také důležitý, a řekl bych to je docela přesný. Dokonce malý, zdravý-trénovaný elitní síla může úspěšně bránit vaše město proti velké armádní sestávající se netrénovaných rolníků. Vy můžete ozbrojit vaše vojáky s kuše, dát jim koně, a tak dále

Také, další plus pro tuto hru je zajímavý bojový systém který více nebo méně opakuje sám ve většině KOEI- ovo her. To je těžké popisovat, ale to je spíše jednoduchý aby rozuměl.

Dobrá věc je že zatímco hra je realistický, to není všechen ten komplikovaný, která je kde myslí si, že jeho značná velikost leží. Já mohu uvažovat o jen jedné stinné stránce, a to je AI, která může být trochu hloupá ... ale je více nebo méně OK.

Tak, jak dobro je hra? To je vynikající! A skutečné klasické, moc vyrovnané a moc opakování. Já dám to 4 z 5.


Rok vydaní: 1993

Vydali: KOEI Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo