Centurion - Defender of Rome
Centurion - Defender of Rome - náhled

To je 400 roky po zakládání, a mladé římské centurio je tábořil s jeho legií na březích na Tiberovi. Oni čekají na objednávky...

<

...

Rockstar Recenze

Recenze | Screeny


A pěkná hra z Wizard her, Rockstar je také moc návykový jeden.

Vy hrajete roli klasického rockového kapelníka, a váš cíl je aby dosáhl maximální popularity.Vy vykonáte toto psaním písní, hrajících harpun v různých místech (z vašeho sousedství do Ameriky a Evropy), zaznamenávajících albu nebo singlů, podepsání kontraktů s majory nebo pobytem nezávislým štítkem, házením stran s fanynkami, a vždy následující prý "sex, drogy a Rock ' n - ův válení."

toto není hry pro děti. To obsahuje hrubý jazyk a sporné chování.

Ve skutečnosti, vy často být požádaný, aby vzali různé druhy drog, které budou mít různý účinek na váš mozek a na vašem životě jak dekadentní superhvězda.Budete muset si dávat pozor, protože někteří dají vám víc - ův tvořivost, " jiní poškodí vy více a dělat vás stát se drogou-závislou.

Jsoucí že to není opravdu "zdravý" životní styl, někdy budete muset navštívit vašeho doktora nebo vašeho analytika, jet na dovolenou aby uvolnila se tam jsou různé možnosti, z "slunná Británie[sic]" "Paradise Islandu"), nebo dokonce, v nejhorším casescenario se odvíjí v sanatoriu nebo udělat drogovou rehabilitaci. Zřejmě toto udělá vás padnout do hluboké deprese...

Vy musíte se starat o, protože příliš mnoho výtržnictví bude vést vás vaší smrti.

Vy můžete také přejmenovat počítačové skupiny do skutečných rockových kapel, dělání hry ještě víc realistické. Nebo ještě víc komický.To může být zábavný aby četlo věty jako, vy jste pozvaní k divoké buřičské straně vedené Pavarottiem, " nebo ' váš babička pozve vás aby vzala nějaké amfetaminy."

dobře, jestli vy dostanete se do této hry vy jistě si užijete to, tak výběr nahoru váš Stratocaster a začít provozující praxi ... jednoho dne mohl bys být Rockstar!

Toto hra potřebuje DOSBOX běžet hladce.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Wizard Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo