Nightmare Creatures
Nightmare Creatures - náhled

Londýn, 1834. Obrovská pozorování byla ohlášená, spolu se zprávami o lidech změně do bezbožných kreatur, a nebožtík budí z jejich hrobů a

...

Pocahontas Recenze

Recenze | Screeny


There je legenda indické hlavní dcery který byla zamilován do evropského obyvatele kolonie v Severní Americe. Já věřím vy budete všechno poznat tuto legendu jak příběh Pocahontasa; jestli nic jiného, to byl udělaný slavný Disneyovým animovaným filmem (a jeho pokračování), třebaže oni jen volně jsou založen na historických faktech.

Hra předtím než vy není založený na Disneyově filmu, i když to vyšlo ve stejném roku (já vsadil se to ne - přesně zranit herní prodeje), ale to ještě není historicky přesné. Jak jméno navrhuje, vy ovládáte rodilou americkou dívku ve jménu Pocahontasa, a potřeba aby vedla ji skrz její dobrodružství. Navíc, vy také dostanete se do ovládat Johna Smitha a hrát jeho stranu příběhu také.

Hra uvádí velmi dobrý zvukový doprovod a ohromnou grafiku. Vy můžete ovládat znak také s klíči nebo s myší (která není co nejlepší metoda jestli vy zeptáte se mě, ale také dostává práci dělanou). Vy můžete vždy tisknout prostor aby skákal animovaný cutscenes ( videa stávají se nudný poté co viděli jste je několikrát). Více detailů o hře sám lze nalézt v POCA.TXT soubor zahrnul v archivu. Pro provozovat hru, začít POCA.BAT soubor, ne pocahont.exe; jinak vy ne- dostanete žádné zvuk nebo animace.

Kromě jen skákání a šplhání, Pocahontas může také užívat nějaké kouzlo, které přidává aspekt hádanky hře. Tam jsou nějaké překážky vy jen nemůže překonat sebe, a vy budete potřebovat pomoc světa kolem vás překonat je. John Smith, jak dobrodruh, přirozeně nese střelnou zbraň s ním, kterou vy můžete použít střílet.

Hra má cvičný mód, který vy můžete vstoupit vybírá si praxi na otevření obrazovky, tak vy můžete dostat spokojený s ovládacími prvky. V nabídkách pro volbu parametrů, vy můžete také vybrat úroveň potíže, ale dokonce nejtužší úroveň stále není všechen ten vyzývavé. Vy také máte volbu aby zavedla znovu ušetřenou hru. Lisování volné místo během hry předkládá nákladový/chránit menu, které je velmi užitečný význačný rys.

To je velmi rozhodně příjemná hra, ale zdá se příliš snadný. Osobně, já dělám nejsem vadil by, kdyby hru není frustrující obtížný - - to je snadné dostat se do toho a vychutnávat hru - - ale chcete-li, aby skutečná akční-naplněná výzva, pak myslí si tuto hru není pro vás.

Abych byl úplně upřímný, myslím si hru byla dělaný s mírně mladším publikem na mysli, ne tvrdí prodejní člověk-a-lomítko hráči, jak tam je nějaká mazanost v tom také (jen podívá se na otvírací animaci).

Dobře, jestli opravdu chcete vychutnávat poněkud jednoduchou, přesto apelování akční hru s hezkou grafikou a zvukem, Pocahontas je hry pro vás!

Jestli vy zažijete nějaké /každé /žádné problémy se zvukem nebo animovanými sekvencemi měl bys pravděpodobně měnit bačkory. Dej pozor, já jsem měl mnoho problémů před dostáváním to všechno práci, tak jestli nejsi spokojený s editací DOS souborů vy můžete jen nechat to jak to je a má to všechno v standardní složce POCA (tak DOSBOX čte složku C:POCA). Hra původně byla uvolněná na CD ( ikteré zahrnovalo řeč (která mohla udělat tento archiv příliš velká).

Možná, že bys mohl chtít zrychlit DOSBOX k 6000 cyklům. Nejsem si jist o standardní rychlosti, ale 3000 cykly zdá se, že budou provozovat hru k pomalu a cokoli nad 6000 zdá se poněkud rychlý ( zvuk vždy bude hrát v stejné rychlosti, tak nemůžeš soudit podle to).


Rok vydaní: 1995

Vydali: GT Interactive Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo