Lost City of Atlantis, The
Lost City of Atlantis, The - náhled

To je opravdu temná hra která trvala mě 11 let aby dostaly mé ruce na! Jako děcko, které já jsem hrál na demoverzi která přišla s vydáním

...

Nobunagas Ambition Recenze

Recenze | Screeny


Nedostat strach skutečností, že obrazovky pro tuto hru jen vstupuje tři barvy, jak hra jde s EGA grafický také. Ale vy budete potřebovat skutečný DOS aby jste byli vidíte to. Bohužel já jen mám DOSBOX, a může jen dostat CGA grafiku běžící.

Nobunaga- ovo Ambition je vysoce doporučená hra nějakému /každému /žádnému strategii-milenci. Zapomeňte ve skutečnosti , že hra je nemající dostatek barvy-oddělení po jen páru minut. Hra sám je umístěný v starověkém Japonsku, v čase nepokoje. A svobodný muž chtěl spojit Japonsko za jeho vlády, Oda Nobunaga.

V této hře můžete si vybrat mezi 50 jiný daymio- ovo, a užívat obrovské množství jiných strategických voleb aby mohly dosáhnout vašich cílů. V rozsahu od špehování a vojenských spolků, všem ven válce. Všechno v hře je řízený s numerickými příkazy následovanými stlačením vstoupit. A bitvy jsou řízené použití numpad. Toto se může zdát obtížný nejdříve, ale extrémně je snadný učit se / dozvědět se.

Hra podporuje určený pro více hráčů až do 8 hráčů.

Za účelem dostat tento hru běh v DOSBOX, budete muset editovat DOSBOX config soubor a stanovená stroj=tandy


Rok vydaní: 1988

Vydali: KOEI Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo