Links - The Challenge of Golf
Links - The Challenge of Golf - náhled

We aktuálně nemít recenzi pro tuto hru. Napište jeden a nabízet to v nabízí subforumnebo poslat to přímo k našemu collectiveAB@outlook.co

...

Monopoly Deluxe Recenze

Recenze | Screeny


"obchodovat nahoru! Hra, kterou Vy jste vyrůstali s vyrůstali také!". To je jak monopol luxusní- ovo popis začal na jeho zadním krytu. Pravda je že já ve skutečnosti jsem vyrůstal s tímto hrou, protože to je udělaný v roce 1992, rok narodil jsem se. Já jsem měl rád hru zpět pak, a jiskra je ještě naživu v nynější době. Teď, na recenzi!

Monopol byl a ještě je jedním z velmi úspěšných komerčních stolních her na světě a, mít byl hraný přes 750 milion lidí od 1935, rok kdy Charles Darrow patentovaná hra, může také být považovaný nejúspěšnější palubní gameina svět. Později, Parker Brothers osvobozená práva z Darrowa produkovat hru ve velkém poměru. Monopol luxusní je konverze klasické stolní hry, udělaný panenskými hrami v roce 1992. Vrtání, jak ?? Já vím, já vím. Já nemám rád historii moc žádná. Důležitá otázka je zda monopol luxusní má návykový a šarm originálního monopolu? Čtěte dole a vy uvidíte...

Toto hra je založen na originální verzi udělané Parker Brothers, Atlantic City verze. Rozdíl mezi tímto a londýnskými verzí hodně státy v jménech míst, tak já nebudu nebudu zacházet do podrobností.

První věci které nutily mě hrát hru kdy já byl malé je grafika (to jsou vedle skutečnost, že každý člověk mluvily o tomto hru). Oni jsou poskytnutí v 256 barvách, a jsou dost rozkošní. Animace jsou také velmi dobré a detailní. Vy můžete dokonce vidíte, jak animované hráčské znaky skočit a poskakovat podél herní paluby. Každý z nich také dělá specifický hluk před začínající pohybovat psem štěká, kůň cválá...) který je hezký dodatek. Málo detailů jsou hojné - například kostky jsou valily se mužem, který monopolem vychází z vnitřku dopisu "o". Nicméně, jestli tyto málo animací začnou nasedání vaše nervy, vy můžete skákat je buď s levou klávesou myšmi nebo tlačící úniku.

Pokud jde o hru, tam je mnoho přizpůsobitelných voleb které zvětšit to. Zda vy chcete hrát jen rychlou hru nebo dokonce dlouhou hru s tvými přáteli nebo s počítačem, všechno je možné. Vy můžete modifikovat pravidla (jestli chcete se vrátit zpět k úředním pravidlům, tam je knoflík pro to), animace, zvuky, palubní zjev a nějaký další mísitelný. volby. Vy můžete hrát proti počítač nebo proti tvým přátelům v hot - seat módu. Vy můžete vybrat kdo začne hru, a jestli vy hrajete proti počítači, potíž - "kalkulačka" znamená snadný, "XT klonovací" médium a "386/33mhZ" tvrdé. A hezký význačný rys je ten, že jestliže každý z tvých přátel odejdou, vy můžete udělat počítač vyměnit ho s jednotlivým kliknutím.

Teď, pojďme mluvit o A.I. To může pohybovat, koupí majetky, postaví domy a hotely na nich jestli to nabude práva monopol, dělat vás platit nájemné kdy vy "země" na jeden z jeho stavení a obchodu s vámi..., ale to nemůže se účastnit aukcí. Jen jedenkrát kdy to platí je kdy cenové poklesy v 1$. Jestli cena je větší než 1$, to neučiní vklad aukci. Jedna věc já nemám rád je to, že potíž nastavení jen změn vyhlídky počítače přijímajícího obchod.

Druhá věc já nemám rád je banka. Kdy vy hrajete si s tvými přáteli, jeden z vás stará se o bance, ne? Dobře, v této hře, problém je to, že počítač nemůže starat se o bance, a když chcete dostat majetek že to vlastní, vy můžete jednoduše uvést obchod, a od té doby, co vy byla banka, vy můžete dostat půjčku a vlastnosti zdarma.

Ó!, a jestli vy jste zvědav jak zpřístupnit menu, vše, co musíte udělat je pravé kliknutí kdekoli na obrazovce a držet dole tlačítko myši.

Celkově, to je hra jeden mohou vychutnávat hraní obou s jeho přáteli a s počítačem.

Ujistěte se, že opustit volbu "FAST počítač" kontroloval. Jestli vy vyčistíte tento zatrhávací rámeček, hra může havarovat s cizími barvami a vězeními. Díky Xyloc za tento tip!


Rok vydaní: 1992

Vydali: Virgin Interactive Entertainment

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo