Alone in the Dark
Alone in the Dark - náhled

Alone in the Dark je hororová akční adventura. Je to první díl této série od ne tolik známé firmy Infrogrames.

...

Jones in the Fast Lane Recenze

Recenze | Screeny


Jones v jízdním pruhu pro rychlá vozidla je moc čerstvý v konceptu. To může být nazvaný životní simulační hra s mnoha strategickým vlivem, ale já jsem rozhodl se dát to pod dobrodružstvím od tehdy plánování vašeho každodenního života ven je dost adventureous úkol ;)

základním způsobem, vy začnete jako kompletního a celkového vandráka. Vy nemáte žádnou práci, žádné vzdělání, a pronajatý posraný zjevný. :) můžete si vybrat z 4 jiní znaků - 2 ženští a 2 muži. Vy můžete také vybrat si pokud si přejete hrát proti počítač (on je otravný expert, byl by nedoporučoval to :).

Každý den vy budete schopen dokončit jen jisté množství úkolů, jak každý zdvihnou nějaký z vaší moc drahocenného času. Čas je ve skutečnosti jeden z nejdůležitějších faktorů v této hře. Jestli vy naplánujete si vaše aktivity přesně a efektivně, vy pravděpodobně nebude máte problém s přímo ježděním do vrcholu společenského žebříčku :) jestli vy zanedbáte jediný faktor, můžete najít sebe jste přilepili dole pro dobu života :)

hra uvádí jen pár pracovních příležitostí, jedna univerzita a 2 zjevná. Předpokládá se, že vy budete jíst, mýt a dostat nová oblečení čas od času. Opomenutí nějaký /každý /žádný z těchto věcí bude mít za následek prohrávající čas nebo vaši práci, tak být opatrně !

Já ne- neodkryju všechny fígli k této hře, já budu jen řeknu, že tam je mnoho, a vy pravděpodobně skončíte hraní této hry jinak pokaždé když vy začnete přes. Ne mnoho her jsou pravděpodobné, že, tak tam je bod pro originalitu :)

grafika jsou jednoduchá, ale pokuta. Totéž platí o zvuku. Dohromady, moc zajímavý a dynamický simulační hra který můžete pravidelně hrát pro roky bez rostoucí unavená z toho! Zkuste najít nejlepší způsob jak organizovat sebe používání této hry! :)


Rok vydaní: 1992

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo