Tetris Classic
Tetris Classic - náhled

Třebaže na první pohled tato hra mohla vypadat právě jako další Tetris klon, to není. Vlastně, to je originál! Alexei Pajitnov, "vynálezc

...

Jetpack Recenze

Recenze | Screeny


Jetpack je stará hra, která stala se freeware (abandonware) pár let předtím. Toto hra je veselá zábava a vyzývavá. Cíl v jetpack je aby sbíral celé zelené drahokamy ve vyrovnat k otevřít únikové dveře. Po cestě jsou zlé roboty které chtěly zabít vás.

Úrovně jsou postavené aby udělaly hráče myslet. V úrovních jsou jiné druhy terénu, někteří jsou zničitelní s vaším fázovačem, jiní nejsou. Také úrovně obsahují věci jako žebříky, a teleporters a hranice které potřebují být ukončí funkci s vypínači. Monstra mohou užívat teleporters a vypínače.

Hlavní komunikace hráčské pohyby kolem je s jetpack. Nějaké úrovně však dělají vás dostat váš jetpack předtím, než vy můžete letět. Vy máte stanovené množství paliva tak neplýtvají to všechno.

Nepřátelé v jetpack všechno mají tam schopnosti. Trackbots může pohybovat se kolem a jít nahoru žebříky a v teleporters. Prameny jen jít nahoru a dolů. Drozdové brávníky jdou dovnitř stanoveného vzoru. Špice jen pohybují diagnolly, ect. Tyto nejvíce nemohou být zabití. Hra má hezkou grafiku ale nepřátelé/hráč dívá se pixelish. Zvuk v hře je ok, s mnoha "smrtelné zvuky" také.

Jeden z chladných rysů v Jetpack je editor. Vy můžete vytvořit vaše vlastní úrovně a hrát je tolik jak vy chcete. Editor je snadno použitelný a úrovně mohou být udělaný quicly. Další význačný rys je "šéfovský" klíč. Toto by pozastavilo se hru a dát vás do padělku MS - DOS příkazového řádku tak váš šéf by neviděl, že vy jste hrající hry (více her by měly toto lol). Kinda zbytečný právě teď přece však chladný význačný rys.

To je legrační hra hádanky mající cenu vyzkoušet.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Adept Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo