Dune 2000
Dune 2000 - náhled

Duna 2000 je jedním z několika her založených na sériích duny knih Frankem Herbertem; základ příběhu je to, že nejcennější substance v galax

...

Jack The Ripper Recenze

Recenze | Screeny


V roce 1888, na východě konec Londýna, neslavná Jack Rozparovač bezradná policie a poděsil město s jeho brutálními vraždami. Trhací stroj nebyl nikdy chycený, a trhací stroj Murders nikdy nebyl vyřešený. Vy máte šanci na to dělat to, co Scotland Yard, tisk, a desítky knih nikdy nebyly schopné dělat: přineste Jack Rozparovače spravedlnosti.

Toto hra je konečná výzva pro desktop detektiva, jak vy honíte trhací stroj skrz Londýnskou východní část. Z tmavého a hřbitov předtuchy k věži Londýna, vy se zeptáte desítky svědků (a podezřelé osoby) a zkoumat životní důkaz, každé přinášení vás kroku blíže k vrahovi. V Scotlandu Yardu vy se můžete probrat důkazem, a potom z pohodlí vašeho privátního studia vy můžete srovnávat vaše poznámky a rozplést zločin. Hodiny je vždy cíchovina, a každá minuta buď přináší vám blíž k vyřešit případ nebo táhne trhací stroj dále od vašich drápů.

Jack Rozparovač je vyzývavá hra který mohl rozhodně dát vaše schopnosti detektiva výzvy který je neobvyklá v mnoha hrách. Zadní scenérie vypadá vynikající a dává této hře tmavá a zlověstná atmosféra který je moc kování. Amatérští detektivové, pravdiví-kriminální čtenáři, a tajemní milenci mohou vychutnávat a ocenit tyto hry pro jeho hloubku a vynikající děj. Tyto stejné faktory mohou udělat to zklamání pro hráče kteří byli užívaní pro víc interaktivní a akční-orientovaný styl hraní, ačkoli.

Zatímco obrázky na pozadí jsou detailní a poskytovat dobrou atmosféru, nedostatek zvuku a hudba přináší malou představu o zklamání. Zatímco více z toho mohl by přidat k pocitu hry, nedostatek toho nevezme příliš pryč.

Hra zahrnuje hodně čtení a prosévání skrz vaše poznámky, které mohou být skličující a zastrašující. To vyžaduje kus dobré logické myšlení stejně jako hodně pravdivých schopností detektiva.

Podezřelé osoby jen nepostávat a čekat pro vás ptát je; spíše, oni inklinují k opustit scénu a potulovat se po městě jestli vy ne- ptát je hned, a hodně nápověd mohou vést k slepé uličce. Vy doslova se dívej na váš minuty projít, a budete muset následovat nejlepší vedení v čase že vy máte.

Pohyb z místa na místo ve východní části, stejně jako vyšetřování ze všech lokalit, je ovládaný pomocí vaší myši a jistý dopisní klíče které jsou zvýrazněné v herních menu. Vy můžete také rolovat skrz různé svědky ptát je na jejich místě pobytu, stejně jako udělat záznamy ve vašem zápisníku s rychlým dvojklikem na vhodném textu. Toto může vzít chvilku zvyknout si na, ale to může rychle stát se druhou přirozeností.

Jack Rozparovač má tři úrovně potíže a výuky, kterou já bych doporučil pro nějaký /každý /žádný nový hráč aby pomáhal učit se / dozvědět se rozhraní a doly hry. Mnoho štěstí, detektiva, a spěch - hodiny je cíchovina.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Intergalactic Development Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo