Street Rod 2 - The Next Generation
Street Rod 2 - The Next Generation - náhled

Pouliční Rod II je hra s enormním potenciálem! Já jsem utratil mnoho nocí modlení že někdo dělá zmodernizovanou verzi této hry, ale dopos

...

Iron Cross Recenze

Recenze | Screeny


Jistě bylo tam mnoho her umístěných v nastavení druhé světové války. Toto hra není žádnou výjimkou.

V herním železném kříži vy začínáte s dnem D a prosit dosáhnout vítězství pro spojencenebo hrát na síly osy a prosit odrazit blížící se spojence, zkoušející uvolnit Evropu z nacistické boty.

Hra otvírá ohromný, barevnými obrázky fotografovanými fotografy WW2 a krátkých komentářů vypravěčem. Vy dostanete moc rychlý pohled toho, co pokračovalo během války. Pak vy dostanete se do otvíracího menu a tady je kde hra začíná.

Vy můžete vybrat nového hráče nebo pokračovat s předtím ušetřenou hrou (jestli vy jste hráli hru předtím a ušetřený to).

Na vytvoření vašeho důstojníka, úroveň potíže počítače a strana vy chcete hrát, vy jdete do výběru bojiště obrazovky. Od té doby, co vy potřeboval aby koupil jednotky a počet kreditů závisí na váš úspěch, to je lepší pro začátek jednodušší bojiště a opustit více obtížných bojů pro pozdější na. Na prvním možném bojišti vy dokonce nemáte nějaké dělostřelectvo nebo leteckou podporu, tak to je jenom vaši chlapi běžící kolem a pokus o zabít jejich chlapy (bez dostávání zabitého sebe).

Po každé misi vy uvidíte statistiky obrazovku a vy také budete vědět jestli vy jste byli podpoření nebo ne. Jestli vy jste, tam budete víc prestiž pro vás a vy budete schopen koupit více nebo/a lepší jednotky (ale jednotky různí se od bojiště bojišti - nemůžeš velmi dobře přijít s těžkým dělostřelectvem na pláž-hlavy Normandya jestli therewere vůbec ne- tam).

Hra uvádí ohromnou grafiku vysokých rozlišení a moc plný zvuky a příkazy jsou dost jednoduché nefrustrovat vy. Hra je plně myš řídila a hrála v reálném čase, třebaže vy můžete zastavit to kdykoliv vy chcete a to zastaví se na chvíli, zatímco vy dáváte objednávky k specifické jednotce vaší.

Ale hra má nějaké hrozné stinné stránky.

Kdy vy vyberete jednotku vy můžete nastavit jeho mód (pohybovat, útokem, pohybovat a útok nebo útok a pohybuje). Přirozeně vy můžete jen pohybovat kdy vy jste blízcí dost a jestliže nepřátelský jednotka je v dohledu, tak jestli vy vyberete útočný mód (nebo útok a potom pohybovat) vašimi jednotkami mohly by zabřednout v jednom místě bez posunu, jestli oni nejsou schopní aby provedli útok. Na druhé straně aby mohl přistěhovat se výchozí prostor k útoku vy potřebujete aby pokryli hodně země a pokud vy nebudete cítit se jako braní toho kroku za krokem (které hrozně zpomalí se dolů hru), vy dáte objednávku pro jednotku aby šla k cíli a thismeans oni ne- nebude bránit sebe dokud oni nedosáhli toho a mohou dostat zmasakrované na cestě.

Také grafika v bojové úrovni jsou opravdu špatná. Vy jen dostanete se do vidět malé modré nebo červené body které pohybovat a příležitostným ohněm, plamen (z plamenometu - OK to je chladný), nebo oblak kouře nebo něco kdy to bombardovalo. Tak jediné zajímavé místo během boje je spodní část pravá část obrazovky, kde vy můžete vidět nějaké sladkosti jako Hitler objednávání více vojáků oblasti (kterou nemusí být dobrá - vy opravdu nechtít vašeho nepřítele aby dostal výztuhy).

Dohromady poněkud chudé vykonané bitvy v jinak velmi dobrém zabalení. Hra je přerušení z kouzel mapovaných otočení založených strategií (jako je obrněný vůz Všeobecnýnebo Allied General), ale já bych stále bych dával přednost kouzlům mapovaným hrám k tomuto. Možná, že to je jen věc vkusu, ale já jsem opravdu nemít rád fakt, který vy potřebujete aby vedli téměř každý krok každé jednotky, menší vy chce nechat to až do setkat se jestli zabijí se na dlouhá výletu nebo ne (také jednotka bez příkazů může nečinně přihlížet andget zmasakroval postupem času bez vůbec kdy blikání).


Rok vydaní: 1994

Vydali: New World Computing, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo