Fish!
Fish! - náhled

V roce 1983, v Anglii, Anitě Sinclair, Ken Gordon, a Hugo Steers se shromáždil ustavit obchodní společnost pojmenovanou magnetický Scroll

...

Inspector Gadget - Global Terror! Recenze

Recenze | Screeny


Vy máte všechny slyšený nejnemotornějšího kriminálního bojovníka na světě, já vsadil se. On je přístroj inspektora. Kresba byla jedna z mých favoritů kdy já jsem byl ještě děcko, a já jsem jen zastavil sledování protože žádný z kanálů já dostanu ukazuje tuto ohromnou kresbu. Tak já jsem byl víc pak šťastná, že hrát tuto hru.

V hře vy hrajete neteř přístroje, Penny, a její pes, mozek. Oni jsou pár které ve skutečnosti vyřeší případ. A tento čas případ je opravdu důležitý. Dr. Dráp unesl UN členy a zhypnotizovaný je. Na jejich místě on dal jeho vlastní roboty. Je na tobě zmařit jeho zlé spiknutí. Musíte najít tyto čtyři UN členy, kdo jsou konaný zajatec po celém světě, pak návrat do New Yorku k UN stavení aby chránilo svět.

Grafika je moc věrná kresbě, a hudba podporuje pocit hry ale může dostat otravný po nějakém čase. Hra má nějakou řeč v tom, ale to je v podstatě spravedlivý některý ze sady přístroje frází jako: Jděte-jděte- řetězová pilapřístroje. Hra běží hladce a vy můžete také hrát to ve WinXP, ale měl bys vypnout řeč (to způsobuje hru aby havarovala) a možná, že bys mohl nebýt schopen užívat myš. Tak já doporučuji používání DOSBOX (ale musíte zrychlit to k 6000 cyklům).

A právě teď pro hru hraje:

To je dobrodružná hra ale s dětmi na mysli, tak je poněkud snadnější než většina dobrodružných her. Vy začnete ve městě metra a muset zjistit, jakou misi je. Musíte vždy mluvit s vaším strýcem (pro vás jste dobrý málo neteře) a jakmile přístroje listů, vy zahájíte boj. Kdy vy uváznete, zkusit přepínání mozku. Hádanky jsou všechny postavený stejným způsobem. Kdy vy přijedete někde, vy touláte se doručující problém. Vy nemůžete nikdy neuniknout, ale vy můžete dostat mozek aby vyskočil z vlaku nebo vyhodit ho z auta. Pak vy budete zamčený pryč někde, ale vy můžete najít nějaký z vaší strýcových přístrojů a nápověd vašemu místu pobytu. Poté co víte kde vy jste, musíte kontaktovat mozek a říct mu vaše umístění. Další, musíte hrát jak mozek a záchranný Penny. Mozek vždy užívá převleky. Kdy Penny je ušetřený, vy opět shledáte s vaším strýcem v umístění kde UN člen je konaný. Musíte vstoupit to místo (samozřejmě mozkem použitím brilantního převleku) a užívat jeden z přístrojů aby chránily vědce. A velmi užitečný nástroj je vaše počítačová kniha. Tam odtud vy můžete ovládat přístroje, aktivovat magnet, volat mozek nebo šéfa a dokonce dostat nějaká fakta o zemi, kterou vy jste v.

Toto hra dostane čtyři pro radost, kterou to přineslo mi kdy já hrál to. A kořeněný dobrodružný hráč mohl by najít to příliš snadný: hádanky jsou velmi jednoduché, a hra je moc krátká. Ale musíte myslet v mindset dětí. Hra je jednoduchý, poněkud, pro ně; ještě to vypadá a zní hezké dost. Tak zkušenost je tam.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Azeroth

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo