Gargoyle Medieval Pack
Gargoyle Medieval Pack - náhled

Středověký balík chrliče se skládá z tří podobných her. V každý z těchto Gargoyles jsou zlé kreatury z kterého malí skřítci zkoušejí brán

...

Frontier - First Encounters Recenze

Recenze | Screeny


Elita 3: První Encounters

právě teď, elita 3 je poslední v elitních sériích. Elita 4 je plánovaný, ale to nezdá se jako to vyjde kdykoli brzo. Jako v předchozí Elites, vy vezmete roli pilota zkoušejícího pracovat jeho hodnost až do elity.

Vy budete začínat se schopnou lodí bojovníka a automatického pilota nainstalovaného. Od teď, můžete si vybrat váš vlastní osud. Například, vy se můžete stát obchodníkem k tomu, aby udělal mnoho peněz do té doby, než vy můžete si dovolit obrovské nákladní lodi. Obchodování dělá největší zisk v hře, zvláště nelegální jeden (se zbraněmi, drogami, likérem...).

Kromě obchodování vy se můžete stát galaktickým taxi a diskovými lidmi kolem k jejich požadovaným destinacím. Toto může být výnosný také ale tam je obvykle úlovek s těmi dobré nabídky, tak být si jistý, že zeptají se nezbytných otázek.

A hornická péče také je možná. V toto ten, který potřebujete použít dolování lasery a dobývací stroje které jsou ručně rozmístěné na planetě. Vy můžete dolovat různé rudy a potom prodat je k nejlepšímu dražiteli.

Toto hra nabízí třem dalším péčím které jsou krvavější než zbytek. Vy můžete vzít roli piráta, zaútočení na lodě, kradení jejich nákladu a prodeje toho.Další je vrah, odstranění ' lidí pro velké peněžní obnosy. To může být výnosný ale to je také moc nebezpečný. Poslední je vojenská kariéra v které vy můžete řídit lehce vybaveného a velmi obratného vojenského bojovníka. Tolik jak to je veselé zábava létání tyto živnosti, také vy najdete tuto kariéru moc obtížný protože to neplatí příliš mnoho peněz a je to velmi nebezpečný. Tyto živnosti jsou tak malé že to je těžké najít jeden s dost místy pro štíty.

Grafika jsou dobrá užívací vnější kamera aby viděla nějakou velkolepou scenérii), hudbu je děsivé midisukně klasiky, zvukové efekty jsou dobré (by mohly být lepší někdy), čas komprese je udělaná dobrý a nejlepší část zdá se být noviny které sahají fromserious politické a vědecké , jednoduchým klevetám a bulvárnímu plátku. Hra má dvě stinné stránky ačkoli. Nedostatek dobrého příběhu - Impérium a Federation být předpokládáno, že to bude za války, ale vy stěží upozornění že jestli vy jste obchodník. Možná, že to je víc viditelný ve vojenské péči, ale osobně já jsem nikdy šel dolů to cesta. Druhá stinná stránka budou jeho realistický letový model který je moc realistický někdy, spolu s nereálným způsobem vybavující lodi. Velké lodě mohou nést hodně generátory štítu a kvůli tomu oni jsou těžko zničit, zatímco menší lodě zemřou příliš rychle (tvrdý aby hrály roli piráta jako toto).

Známé hmyz které já jsem byl našel: Nějaké obrovské lodě mohou zpříčit se při automatickém pilotovi do malé kosmické stanice. Obchodní lodní model má chyby. Jeden mohou vždy nevypálí střelu (řízenou střelu často jednoduše střílí a tluče vaši vlastní trup), sekundu jednu (Griffin Trader) má trup ve způsobu, jak kdy vy operujete špičkovou laser věžičku. Toto míní kdy vy střílíte obráceně se špičkovou věžičkou, kterou vy budete střílení váš vlastní trup a může dokonce zničit sebe.

Vedle těchto to je dobrá hra, zvláště pro ty, kdo mají rádi zkoumání a chtělo vidět jak to by bylo rád cestovat prostor. To také má hezkou začínající animaci. Nicméně, kvůli chudému příběhu, nějaký stinné stránky a hmyz já dám to 3, doufání že když elitu 4 nakonec vychází, já jsem mohl dát tomu 5.

Můžete si vybrat vaši vlastní složku pro ušetřené hry, které já jsem přidal důl, třebaže já byl smazané mé ušetřené hry.

Toto Site obsahuje všechny herní- související informaci, jak hrát, tajemství, kde koupit to (jestli kdekoli), všechno o FFE:

http://www.herky.org/ffe.htm

Instalation poznámka: Hra potřebuje EMS paměť.Kdy vy vepíšete do ' firstenc ' obrazovky ukazuje se.Vy tisknete ' y ' zde. Hra bude zdát se, že bude mít rozbitá.Vy jednoduše vepíšete do ' firstenc' ještě jednou a tisku ' y' znovu. Po , že hra začne.


Rok vydaní: 1995

Vydali: GameTek, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo