Wishbringer
Wishbringer - náhled

Už jste někdy udělali přání a mělo to splní se? Dobře, jestliže ne, která moc je nyní udělený vám v Infocom- ovo 1985 textový titul, Wish

...

Dive Bomber Recenze

Recenze | Screeny


Příběh příběh této hry je část fantazie a část historie.Váš hlavní cíl je aby zničil německou válečnou loď - ův Bismarck ' .Bismarck potopil se britskou loď pojmenovanou ' HMS Hood ' a tak, britský chtít pomstu.Oni pošlou letadlové lodi - ův Ark Royal - ův která je vaše operační základna.Vy řídíte ' mstitele ' zvláštního bojovníka vybaveného aby udělal torpédo bombardování. Zatímco Bismarck opravdu existoval a klesl HMS Hooda, mstitel ne - neúčastnil se ničení Bismarcka.

Hra hra nabízí Vám, abyste buď cvičné lecco jako jste přistání, startu a létání, jeho hlavní cíle je mít vás letět do Bismarcka a klesnout to. Letadlo se skládá ze čtyř obrazovek. První je pilotova obrazovka, kde vy ovládáte letadlo. Druhý je inženýrská obrazovka kde vy můžete nespustíte ze zřetele status letadla a starat se o startu a přistání. Navigátorská obrazovka nechá vás sledovat vaši pozici také to nepřátel a vy můžete vidět kde různé zkoumané body by mohly být. Na této obrazovce vy můžete také nastavit bod aby navigoval , a to se objeví na kompas na pilotově obrazovce. Poslední obrazovka je střelcova obrazovka ocasu; zde vy můžete zřejmě střílet na věci, které vy might've jste zmeškali zatímco vy jste v pilotově obrazovce.

Ovládací prvky Tady jsou herní velký otazník. Zatímco většina ovládacích prvků je jak příručka říká, někteří jsou záhada že dokonce já ne - jsem nerozřešil. Hlavní problém být inženýrův spínač osvětlení. Aby bylo vidět a operovat vaše nástroje, které vy potřebujete aby točili ty světlo na. To je základní pokud potřebujete odložit nebo země. Také, během letu, vy potřebujete aby použili to, aby ověřit si vaše letadlo. Ujistěte se, že točit sestoupit s, příručka říká, předtím než vy opustíte inženýrskou obrazovku protože držení ho na udělá vás snadný aby všimlo si nepřítelem.

Ten stranou, ovládací prvky jsou váš standard-průměrný druh věci, šípy ovládají letadlo a prostor vypínače mezi požárním módem a pilotním módem. Na střelci ocasu zastíní mezerník ohně.

To je trochu zřejmá tato hra potřebuje ovládací páku jak klávesnice není dost! Vy by měl to lepší hraní Ataria ST verze.

Grafika a Audio tam jsou tři videa režimy herní nabídky, jsoucí CGA, EGA a Tandy 1000. Jediný zvuk herní provedení používá PC tlampač a to jediné nabídky základní zvuky sestávající se pípnutí. Zvuk motoru je docela hrozný před startem.

Štuka běží pokuta pod Dosbox a nativně pod XP. V Dosbox si být jistý, že píchat, že to podporuje trochu do pípnutí jsou jasných namísto rozbitých.


Rok vydaní: 1988

Vydali: U.S. Gold Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo