007 - Licence to Kill
007 - Licence to Kill - náhled

to je krátká a legrační akční hra založený na Jamesi nesvobodném filmu (hrající Timothy Daltona). To následuje příběh skrz pět jiných úro

...

Dig Dug Recenze

Recenze | Screeny


Tady jsou ještě další skutečné staré písně. Kupodivu to bylo vždy jeden z mých nejméně favoritu her (bez ohledu na systém, který I hrál to na) a můj názor stále stojí. Já mám na mysli, hra je docela legrační.

Vy jste malý hoch pojmenovaný kopal a vy potřebujete aby kopali nebo jste vy naložit si pořádně kdo užíval kopal). Vy máte vodní čerpadlo ve vaší ruce aby bránila sebe proti monstrům. Vy použijete to dostáváním blízko u monster a rychle udeření akčního spínače který nafoukává je dokud oni ne- nakonec exploduje.

A jen jaký druh monster jsme hovořící o? To je varianta která žije pod hladinou a potřebuje být rozdrcená skálami vy hrabe se. Jen pamatovat si, nedostanete se k zabít draka hledící jeden. On je jakýsi šéf kteří unikne z jednoho úrovně k další. Jestli vy snížíte skálu na něm, ztratíte dokonale vytvarovanou podzemní zbraň. A nezapomenout, všechny monstra mohou jako zázrakem pohybovat skrz zemi bez nabírání lopatou to z cesty. To znamená, že oni mohou objevit se přímo vedle vás, a jak vy jdete pomalejší než je, oni budou jednoduše zabít vás.

Toto hra byla jen zklamání ke mně. Pro zabít monstrum vy můžete buď je podřízen skála (vytlačit směrem k tomu čekat tam) a potom vzdálit se včas tak skála pohmožděný tonebo jednoduše užívat čerpadlo aby nafouklo a explodovat to. Ale jestli vaše časové nastavení je vypnuté, vy zemřete. Toto dostává opakovaný moc brzo, tak možná, že bys mohl chtít znovu uvážit hraní této hry po několika úrovních (vy můžete vidět které úroveň vy jste na počítáním sedmikrásek v pravém horním rohu).

A pod průměrnou hrou (i když to je jedna odedávna), která jde prokázat že ne všechny staré písně jsou ohromný (třebaže zvuk byl OK a grafický průměr pro čas z jeho vytvoření).


Rok vydaní: 1983

Vydali: Namco Limited

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo