Overkill
Overkill - náhled

Ničivá síla byla vyvinutá a publikovaný ID Interactive (nebo vyvinutý DynastySoftware, jak nějaké zdroje říkají) v roce 1996 (nebo 1997).

...

Dark Queen of Krynn, The Recenze

Recenze | Screeny


Toto hra uzavírá Krynn trilogii. Klubejte jen o rok po druhé hře (a dvou roky po první), tmavé královně Krynn uvádí nějaká významná zlepšení.

Po úspěšně boji zlých mocnostech zkoušejících vybojovat Krynn, nejvyšší zlo sám přeje převzít boj. Znovu, je čas chránit zemi!

Jak v předchozích dosazeních, první vy potřebujete aby vybudovali vaši stranunebo importovat to z předchozí hry. Jestli vy dáváte přednostnebo ne - nehrála na předchozí hru, vy můžete vytvořit celé nové znaky. Kupodivu, vy můžete jen přidat fromDeath rytíře znaků Krynn (druhý hra) a ne z prvních herních vítězů Krynn.

Cesta, který vy vytvoříte nové znaky zůstává stejná. Jako první, vy vyberete si závod, pohlaví, sociální postavení a postoj znaky. Další, vy rozhodnete o atributech znak má. Vy nedostanete se do přiřadit body, ale vy můžete pokračovat v opakování náhodný rozdělení generátor do té doby, než vy jste spokojení s atributy dostaly (vy rozumět, co já mám na mysli kdy vy začnete hru). Vy děláte, nicméně se dostanete do vybrat si vzhled znaku. Znaky jsou ikony které vy vidíte zatímco v bojovém módu a vy můžete rozhodnout o jejich zjevu kombinováním nějakého standardu vypadají a přidělení barvy jim. To je veselá zábava ale docela zbytečný význačný rys; to jen pomáhá Vám aby rozlišovalo vaše vlastní muže snadněji během boje.

Vy můžete vytvořit tak mnoho znaků jak vy chcete, ale vy můžete jen vybrat až do šesti (třebaže jeden je dost). Já navrhuji, že vy uděláte vaši stranu tak velký jako možný, protože to dělá věc v bojích jestli vy jste samotní nebo vy máte nějaké kamarády aby pomohli vám bojovat s nepřítelem.

Kdy dobrodružství začíná, že vy začnete v docela malé ploše, kde velitel vysvětluje situaci vám. Brzy po opouštějící tábor vy jste zapojení do prvního boje. Po vítězném boji (jestli vy ztratíte to nevadí v každém případě) vy dostanete nějaké kořisti války a straníci dostat důležité zkušenost body.

Jako u nejvíce RPGS, více podotýká vaše znaky měly, silnější oni jsou! V závislosti na vašich volbách na začátku hry, oni také mají jiné schopnosti které hodí se, z použití kouzla, ke kradení schopnosti - - ale pamatuje si, jestliže zvolíte mít váš znak být zákonné, nemůžeš opravdu očekávat ho tosteal!

Čas od času vy budete potřebovat aby odpočívali. Jestli vy jste v osídlení to je docela snadný (vy jednoduše jdete do hostince), jinak vy budete potřebovat aby nastavili tábor nejprve. Tam jsou také další budovy v osídleních kde vy můžete koupit, obchod, učí se / dozvědět se, a získávat zprávy.

Hra v tmavé královně Krynn zůstává poněkud podobný prvním dvěma hrám, třebaže oponenti dostanou tužší. Největší rozdíl je v grafice. Toto hra již uvádí 256 barevnou VGA grafiku, která moc jsou prima na oči. Zvuky jsou podporované SoundBlasterovou kartou, ale zvuk ne tak docela nezlepšil všechno tolik. Ve skutečnosti, zvuk je méně příjemný, i když technicky důmyslnější. Tak vyrazit a ujistit se, že tento čas vy opravdu zbavíte Krynn všechnoho zla!

Hra uvádí otázky ochrany proti kopírování. Vy můžete najít odpovědi k nim v žurnálu, který je také příručka k hře.

Část kobek & Dragons her sérií


Rok vydaní: 1992

Vydali: MicroMagic, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo