Blackthorne
Blackthorne - náhled

Blackthorne je hra která vždy bude připomenutý jak legenda.To je jeden z těch her který byl ' nejhledanější ' v době jejich vydání. To ro

...

Conquests of the Longbow - The Legend of Robi Recenze

Recenze | Screeny


Who nemá slyšená legenda Robin Hooda a Maid Marian? Legendární hrdina Sherwood Forest byl deklarovaný psanec šerifem Nottinghama, pro boj pro spravedlnost a dotazování systému. Společně s ostatními psanci, které on začal bojovat s úřady používáním partyzánského postupu.

Toto hra dává vám šanci na to zažít tento slavný příběh skrz oči Robin Hooda samotného. Sierra udělal tuto báječnou hru v roce 1991, a oni užívali každý trik v knize k tomu, aby udělal to hru aby pamatovala si. Například, hra zahrnuje vícenásobná ukončení, v závislosti na vašich akcích a jejich důsledcích. Také, malá počítačová hra byla umístěný v příběhu aby přidal nějakou variantu k jinak moc jednotvárná bodová-a-kliknutí hra.

Vy začnete hru ve vaší jeskyni v Sherwood, společně s vašimi personály. Toto bylo váš domov poslední pár let, a vy jste vždy prošli životní denně, neznalost co by se stalo další. Toto noc, nicméně věci chystají se měnit navždy. Jak vy spíte, bohyně andělské krásy zadá vaše sny a začíná tančit. Kdy vy prosíte sáhnout po této vizi, ona mizí a velkolepý zelený smaragd v tvaru polovičního srdce je jediné, co zbude z ní. Probouzející z vašeho snu, vy objevíte drahokam v dlani vaší ruky. Tak začíná hledání aby našlo vaši věrnou lásku, Maid Marian.

Vaše hledání bude vést vás do zrádného schématu aby svrhlo dobré krále Richarda lví srdce. Vy jste jediní kdo může zastavit šerifa a opata, ale nebude snadné. Nejspíše, tam bude několik smrtelných scén předtím, než vy můžete nakonec uvolnit krále z jeho vězení. Jak uvedeno předtím, hra má vícenásobná ukončení, tak to může být hraný několikrát, s nějakými novými aspekty být přidanou k příběhu vždy.

Sierra znovu udělal hru který je veselá zábava aby hrála a snadná aby prošla. Vyznačujte se ohromný děj a je plný mimořádné scenérie. Dohromady, tato hra zaslouží si domov na tomto místě. A pro ty z vás kdo mohl zpříčit se, všechny soubory že mohou potřebovat může být stáhnutý z následů.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo