Indianapolis 500 - The Simulation
Indianapolis 500 - The Simulation - náhled

Všechno "pravičák" pak, tady je jeden z prvních "skutečný" závodění hra co jsem kdy hrál. Já pamatuji si hraní toho s nějakými přáteli, v

...

Cisco Heat - All American Police Car Race Recenze

Recenze | Screeny


Cisco teplo je moc, moc cizí hra. Jeho titul a první obrazovka udělá vy si myslíte, že to bude další horký, nelegální závod s časem, nepřátelé, a policajti. Abych řekl pravdu, vy budete čelit těmto, ale ne obvyklým způsobem.

Představte si horký, letní den v San Francisco: zatímco jistý starý nápěv začíná hrát, hippís jdou ulici, auta potulují se cesty, a... policejní auto zazáří dolů po ulici. A další, a ještě pár. Vy točíte vaši hlavu kolem, protože tam nebyla žádná další rychlost vozidla ! Co se děje? Kdo oni pronásledování? Co je toto všechno o?

Dámy a pánové, dovolte mi představit vás k největší výzvě dvacátého století: policejní auto Chase.

Koncept je jednoduchý: vezměte několik policajti, dáte je do San Francisco, a nechat je tlačit pedál ke kovu! Můžete si vybrat mezi dvěma auty: Ford LTD korunovat Victoriu a Nissanovy 300ZX. Problém je že tam není žádný skutečný rozdíl mezi nimi. Oni oba mají dvě výbavy: Bučení dává vám nejvyšší rychlost z 96 míle za hodinu, zatímco výška nechá vás řítit se na cíl v 196 míle za hodinu. Cesta je reprezentovaný tmavý a světlý horizontálním obdélníky které rolují dolů k spodní části obrazovky. Okolí jsou reprezentovaná dvojrozměrnou skřítky kteří stupnicí nahoru a dolů v závislosti na vzdálenosti mezi námi. To je daleko od "vzrušujícího realismu" slíbila v reklamě, ještě iluze, kterou to dává je docela dobré. Zvuky jsou docela hezké, a ovládací prvky jsou jednoduché: kurzorové klávesy jsou užíván pro točit a urychlit, zatímco volné místo nechá vás řadit rychlosti. Překážky v hře jsou reprezentované roadsigns, smetím, vozidly, a takový; nezmiňovat se terénní oblasti. Všechny překážky švihnou vy, pustošivý životní čas. Zatímco vy máte sedm nepřátel aby porazili, čas je váš největší nepřítel. Vy obvykle máte jen něco přes minutu nebo dva skončit skutečný stupeň (kterých tam je pět), tak dokonce když vy jen švihnete jednou nebo dvakrát, vy sotva skončíte včas. Jen první tři nebo čtyři řidiči pokračují se závodem.

Hra uvádí nějaké slavné oblasti SF, včetně ale ne omezený na most Zlaté brány, rybářské molo, a čínská čtvrť, s konečným cílem na ostrově pokladů. Hra dá vám vědět kdy zahnout vlevo nebo právo, se zprávou na vrcholu herního okna a velkého signálu zastavení. Jak vy pokročíte, tam jsou stále více otočení, se stále více překážek; a otočení nejsou tak snadná jak oni zní. Vy můžete snadno narazit do rohu který zpomalí se vy dolů.

Tam není žádná problém běžící hra s VGA grafikou, žádným zvukem, a řízení klávesnice. Je tam několik dalších verzí této hry, včetně C64, Amigaa, arkády, a daleko víc - všichni z nich trochu jiní! Já dám to 4 z 5 bodů, protože to je rozhodně hormon nadledvin podporovatel, tak já doporučuji to každému hledání nějaká veselá zábava a neuvěřitelné výzvy!


Rok vydaní: 1991

Vydali: Jaleco Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo