Conflict - Middle East Political Simulator
Conflict - Middle East Political Simulator - náhled

Zastavení mě první říká, tato hra je dost chladný.

Daný do role nového izraelského ministerského předsedy v lednu 1997 hned po pře

...

Charlie Chaplin Recenze

Recenze | Screeny


Příběh: Vy jste ředitel, kdo je pod stahováním US Gold a zkouší udělat senzační film s rysy slavný Charlie Chaplin.

První vy potřebujete aby přečetli skript a podepsat kontrakt (vy pohybujete skrz brožuru se šípy). Pak vy potřebujete aby nasměrovali scény (to nevadí v kterém objednat scény jsou zastřelen). Při střílení vy dostanete se do ovládat Charlie.Šípy (nejspíš číslicové klávesy) pohybují kolem něho a ' 5 ' ohňů.

Tam jsou vždy dvě věci tepat vás a vy potřebujete aby vyhnuli se, kopnutí, udeřit je (a udělat lidi smějí se). Po nahrávání scény jde editaci. Vy opravdu nedělat moc tam. Vy jednoduše hrajete na scénu tam a zpět a určit rychlost.

Potom, co všechny scény byly zastřelen a editovaný vy dostanete se do sledovat to všechno v divadle. Jestli veřejnost má to rád, to je hit a vy pokračujete. Jinak vy jste plesknutí filmového průmyslu.

Všeobecná pozorování: Hra je docela veselá zábava a uvádí docela jedinečnou myšlenku. Graphics jsou černobílí (který upravuje náladu dokonale) a jediný hudba slyšený stojí za to film ve skutečnosti je v divadle (konejšivý). Tam jsou nějaké zvuky jinak také, ale oni nestojí ani za řeč.

Všechno ve všech hře je hezký a měl by poskytovat nějakou zábavu. Já jen přeji si mohl bys editovat více, ale pak znovu, hra byla udělaná v roce 1988, tak oni pravděpodobně již používající plnou kapacitu stroje.

Za prvé všech já musím říct vám že tato hra nebude pracovat pod WinXP. Vy budete potřebovat DOSBOX a vy budete potřebovat aby měnili stroj typ k TANDY. To je možné hrát si s CGA nastavením, ale grafika bude docela špatná. A za druhé musíte začít povlak.exe soubor aby provozoval hru. Nevíte proč, ale Chaplin.exe soubor dostane vás špatnou disk zprávu.


Rok vydaní: 1988

Vydali: Canvas

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo