Scapeghost
Scapeghost - náhled

Ahoj, I jsem šťastný, že informovat vás, které aby jste mohli hrát tuto hru, kterou vy potřebujete jste celkem mrtvá, tak prosím zahájit

...

Champions of Krynn Recenze

Recenze | Screeny


Ze společnosti, jehož velice jméno státy oni jsou věnovaní dělající strategické hry jde RPG trilogii o Krynn. Všechno, co kdo je obeznámen s pokročilými kobkami a draci jistě poznají toto místo!

První hra v trilogii je Champinos Krynn. Jak dobrodružství vede kampaň hru je nastavený v zemi s Dragons a Magic, oba zlem a dobrým. A malá skupina dobrodruhů musí kráčet dále a objevit důvod pro zůstává zlo v části Northeast Ansalon. Pověsti říkají , že mrtvá zlý královský Takhisis hýbá. Váš první cíl je aby objevil co stalo se Commander základny, Caramon v pevnosti skřítka Throtl.

Vy se setkáte s monstruous kreaturami, Giants, Dragons, Draconians, Goblinoids, armády Undead, lidí, skřítků, Dwarves a Kender. Cesta je zrádný a posypaný magickými sladkostmi. Země Ansalon má jen jednu mocnou obranu proti zlým drakům, DragonLance. Dragonlances, při úderu Dragon, škodí rovný ovládaným hitovým bodům. Malý a zvědavý Kender má jejich vlastní zbraň, Hoopak.

Ale úplně první věc, kterou potřebujete aby dělali, to vytvořit vaši stranu. Vy můžete zavolat k sobě k šesti členům vašim stranám (třebaže jeden je dost). Jako první vy jste vybrali závod, pohlaví, sociální postavení a postoj znak. Další vy usnesete se na atributy znak má. Vy nedostanete se do přiřadit body, ale vy můžete pokračovat v opakování náhodné rozdělení do té doby, než vy jste spokojení s atributy znakem má (vy rozumět, co já mám na mysli kdy vy začnete hru). Ale vy dostanete se do vybrat si vzhledy znaku. Znaky jsou ikony které vy vidíte zatímco v bojovém módu a vy se můžete rozhodnout jak oni budou vypadat jako (ve skutečnosti vy jen dostanete se do spojit nějaké před --připravené pohledy a přiřadit barvy jim). To je veselá zábava, ale docela zbytečný význačný rys. To jen pomáhá Vám rozlišovat vaše vlastní muže snadnější zatímco v boji.

Po vytvářející znak měl bys chránit to, protože jinak nemůže reklama to k straně. Vy můžete vytvořit tak mnoho znaků jak vy chcete, ale vy můžete jen vybrat až do šesti (třebaže jeden je dost). Já navrhuji, že vy uděláte vaši stranu tak velký jako možný, protože to dělá plenu v bojích jestli vy jste samotní nebo vy máte nějaké kamarády aby pomohli vám bojovat s oponenty.

Kdy vy jedete na váš podnik, vy rychle budete se zapojit do prvního boje. Po vítězném boji (jestli vy ztratíte to nevadí v každém případě) vy dostanete nějaké kořisti války a straníci dostat důležité zkušenost body.

Jako u nejvíce RPGS více podotýká vaše znaky měly, silnější oni jsou! V závislosti na vašich volbách na začátku hry, oni také mají jiné schopnosti které hodí se (z použití kouzla, ke kradení schopnosti - ale pamatuje si, jestli vy vybrali váš znak aby byl zákonné, nemůžeš opravdu očekávat ho tosteal).

Občas vy budete potřebovat aby odpočívali. Jestli vy jste v osídlení který je docela snadný (vy jednoduše jdete do hostince), jinak vy potřebuje aby nastavilo tábor nejprve. Tam jsou také další budovy v osídleních a tam vy můžete koupit vybavení, učí se / dozvědět se, získávat zprávy, a tak dále

Dohromady to je hezká RPG hra která začala docela úspěšnou trilogii. Ve srovnání s nějakým dalším RPG hrami že časem z toho nemusí být jak hluboký, ale to je proto (přinejmenším podle mého mínění) zábavnější. Hra uvádí pevný adlib zvuk a grafika jsou hodná na 16 barvy (EGA grafiku). Hra také podporuje ovládání myší, ale to je zřejmý , že klávesnice znamenala jak primární rozhraní.

Hra uvádí otázky ochrany proti kopírování. Vy můžete najít odpovědi k nim v žurnálu, který je také příručka k hře.

Část kobek & Dragons her sérií


Rok vydaní: 1990

Vydali: Strategic Simulations, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo