Archon Ultra
Archon Ultra - náhled

Archon Ultra činí si nárok na působivý rodokmen. Originální Archon tým; Jon Freeman, Anne Westfall a Paul Reiche III opětovně spojený a p

...

Buggy Ranger Recenze

Recenze | Screeny


A hra ze španělského vývojáře, ze zad ve dnech 4 obarví CGA grafiku... Dobře, více nebo méně počítače užívaly lepší grafiku než to již v roce 1990, ale to je konverzace ze spektra ZX, které třebaže legrační málo gumového stroje, nebyl nikdy slavný protože to je dech braný grafiky.

To je zajímavá cesta dolů paměťová ulička bez zveličování, ale to je poněkud legrační hra také.

Koncept je docela jednoduchý; řídíte vozidlo skrz město které vypadá jako hlavní pásmo obrany. Tam jsou věc aby střílela a sbírat. Nějaký vy potřebujete jednoduše přeskočit.

Ale zkroucení vstupuje ovládací prvky. Váš kočárek se skládá z dvou částí. Jeden je auto na pohonech kolech skrz obrazovku a další je raketová poháněná zbraňová sféra. Stlačením druhý akční spínač vy spustíte to ve vzduchu a dostane se do ovládat to, střílející padouchy všude. To přijde vhod boji, ale rychlost v které obrazovka posouvá se (to je sidescrolling hra) závisí na rychlosti kočárku, který jednoduše bude držet stálou rychlost do té doby, než vy pokračuje v kontrole nad tím - nebo to tluče něco.

Tak vy můžete buď řídit nebo střílet. Tam je volba aby dělala obojí, ale jestli vy jste ovládáte terénní vozidlo vaši vychytralost je velmi zmenšený.

Kromě CGA 4 barevných grafik já jsem již zmínil se o hře také zahrnuje nějaké zvuky, které nestojí ani za řeč a nějaká řeč, která byla vždy hezký dodatek s hrami které syntetizovanou řečí a neměl, že to zaznamenalo jak zvuk soubor,hrané skrz hráče.

1) herní archiv je IMG soubor. Toto znamená, že vy potřebujete aby spustili to skrz DOSBOX a startovat obraz (botu c:YOUR CHOSEN DIRECTORYUGGYR.img).

2) pomalý hra dolů k asi 400 cyklům.

3) od hry je v španělštině (ne tak docela velkém obchodu) to by mohlo být užitečný:

Hlavní meno volby:

F2. Definujte teclas = definovat klíče

F3. Pausa = pozastaví se

F4. Continuar = pokračuje

F5. Comanzar = Start

Redefining klávesová nastavení:

Izquierda = Move odešel

Derecha = pohyb pravého

Abajo = dolů

Arribaa = nahoru

Disparo 1 = akční spínač 1 (střílení)

Disparo 2 = akční spínač 2 (spuštění)


Rok vydaní: 1990

Vydali: Iron Byte

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo