Bombuzal Recenze

Recenze | Screeny


Bombuzal je moc návykový málo hry hádanky. Je to velmi jednoduchý, ve skutečnosti: Vy jste trochu pumová-ničící kreatura, žití na zelených náměstích. Vaše práce je aby zničila každou jednotlivou bombu v každé úrovni, ale ne celá zelená náměstí, protože nemohou žít na zemi dole.

Zvuky dost jednoduchý, ale to není. Jestli je tam bomba na čtvereční přiléhajícím k ten, který vy jsou vyhodit, ten budou explodovat také. Není třeba říkat, nesmíš jste v oblasti výbuchu. Vy také potřebujete být pečlivý, protože tam jsou nějaké velké bomby venku, které budou brát ven víc než jen náměstí oni jsou na.

Tam jsou také zvláštní náměstí: Rozbitá náměstí zmizí jakmile vy přejdete na druhou stranu je, modrá náměstí jsou ledová a vy vyklouznete je, a tak dále. Nemyslete pro příliš dlouho, protože kromě každé úrovně být časované, vy také účastníte se nepříjemného překvapení jestli vy stojíte na jednom místě pro příliš dlouho!

Pro udělat všechno hezčí vy můžete hrát proti přítel. Vy můžete také vybrat si aby hráli v 2D nebo 3D mód (ale já navrhuji 2D - to je méně matoucí). Zvuky jsou jen základní, ale pak znovu, to je vše to potřebovalo.

Toto hra je tak vyzývavý a veselá zábava, že já zakazuji vás hrát to opravdu pokud nemáte času nazbyt. Pobavte se s tímto!


Rok vydaní: 1989

Vydali: Image Works

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo