Phantasie III - The Wrath of Nikademus
Phantasie III - The Wrath of Nikademus - náhled

Pozadí

Toto je jedním z pravdivých klenotů RPG her. Kdybych byl kompiloval vrcholných deset seznamu všechno nejlepší RPG her z pře

...

Beethovens 2nd Recenze

Recenze | Screeny


To je moc rozkošná platformní hra založený na líbezné rodině St. Bernard štěňata (třebaže mírně příliš velký). Jsem si jit, že vy všechno pamatujete si film (tam byl čtyři části udělaný již) a nyní tady je vaše šance na to hrát hru také.

Vy hrajete Beethovena, velký chlupatý, líbezný táta pejska, kdo potřebuje aby přinesl ztracený málo štěňat zpět k děvce mami (nezapomeň že děvka jednoduše znamená fenu - tak jestli vy si myslíte něco jiného, vy máte špinavou mysl).

Každá úroveň začíná s Beethovenem postavením vedle jeho manželky psí a on musí křižovat celý vyrovnat k zvednout malé štěně a přivést ho zpět mami. Na cestě tam jsou nebezpečí pro být vyhnula se a moci-ups obnovit vaše zdraví. Vy máte dvě zbraně štěkání a vodní kapky.

Štěkání je snadné, jednoduše stiskne volné místo a kdy vy uvolníte to, vy štěkáte. Delší vy držíte volné místo, silnější vaše štěkání bude. Ale voda je klamavý. Vy můžete jen uděláte to zatímco mokrý (kdy vy zamokříte se malou vodní padací ikonu objeví se). Jestli vy třesete zatímco mokrý, vy odstrašíte al nepřátele.

Jakmile vy sesbíral štěně, vy potřebujete vrátit se k východisku a přinést štěně s vámi. To je těžké zahnat nepřátele trochu štěně v ústech, proto měl bys snížit jemu a nechat ho jít sám ( nedělá si starosti, on zvyk dostane napadený a on zastaví před překážkou). Vy základním způsobem jen potřeba aby svezla ho přes překážky, které on je malému aby přeskočil samotným. Kdy štěně je opětovně spojený s jeho mami, úroveň je kompletní.

Grafika jsou hezká, zvuk je přiměřený a animace běží hladce, tak technický aspekt hry dobře má postaráno, ještě hra chybí několik věcí. Tam jsou čtyři štěňata celkem (význam hra má 4 úrovně). To je trochu krátké, ale pak znovu, hra nemá žádný způsob šetřící, tak budete muset hrát to ze začátku vždycky. Toto může být obtíž, ale protože hra je docela krátká, nebude to ten špatný.

To byla rozhodně hra dělaný s mladšími hráči na mysli, ještě starší hráči mohou najít to veselou zábavu také, jestli oni mají rádi rozkošné líbezné pejsky. Všechno ve všech hře dostává plus 3 značku ode mne a vysoké doporučení. To by dostalo více, ale to je jenom příliš krátký a snadný aby byl skutečná výzva. Jediný důvod, proč vy vrátili a hrát znovu to je rozkošný znak vy budete ovládat.

Venčete psa: vy můžete pohybovat levý a pravý (s kurzorovým klávesami), skokem (tiskem A), štěkání (tiskový prostor), třese (vytlačit + A), vybrat si povýšence/pokles (dolů + prostor).


Rok vydaní: 1993

Vydali: Rozner Labs Software Group

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo