Striker 95
Striker 95 - náhled

Stávkující 95 bylo udělané v roce 1995 společností nazvanou software vzteku. To je hra fotbalu udělaného pro Dos, a Amiga ale to může tak

...

Arthur - The Quest for Excalibur Recenze

Recenze | Screeny


Legenda krále Artuše je moc populární příběh vskutku. Byl tam knihy psaný o tom, filmy udělaly - a samozřejmě počítačové hry.

Toto hra vám dovolí hrát roli legendárního krále samotného (dokonce předtím, než on byl král). Vy začnete v hřbitově kde ostříž volá, že vás vzít kouzelného meč Excalibura. Bohužel, meč byl ukradený, a vy potřebujete aby dostali to nejprve, pak táhnout to z kamene a nakonec vyhraje hru (vy dostanete se do políbit děvčata na cestě příliš *hehehe*).

Hra sám je zdravá-psaná textová hra s hezkými obrázky aby doprovodily text ale žádné animace. Tam je také žádný zvuk (ale není žádná skutečná potřeba pro to). Hádanky nejsou příliš tvrdé, ale čistě pro případ, já jsem přidal rekapitulaci (to je vždy snadnější aby měl jeden kolem). Hlavní důvod, proč tato hra není příliš obtížný je skutečnost, že vy můžete dostat rady z hry sám kdykoliv pohledem na kouzelný krystal. Chcete-li, vy můžete vypnout tuto volbu.

Znaky vy se setkáte s na cestě jsou dobře popsaní, a vy najdete část z nich jsou docela komplex. Styl psaní je dobrý, tak bude se Vám líbí čtení příběhu že vy berete podíl v (protože základním způsobem to je interaktivní příběh).

Toto hra dopraví vás ze současné reality do středověké minulosti, kde vy budete na hrdinském hledání aby stalo se králem. Ne jen žádný král, ale jediný Artur. Dohromady, hra zaslouží si 4, protože příběh je dobrý, a grafika jsou hezký, třebaže tam není žádný zvuk. Já jsem nenáviděl opravdu chudou myší podporu v této hře. Tam je jen otravná ručička na obrazovce.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Infocom

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo