Prince of Persia 2: The Shadow And The Flame
 Prince of Persia 2: The Shadow And The Flame - náhled

Prince of Persia 2 je legendární akční arkáda z doby sultána, je to pokračování slavného Prince of Persia. Druhé pokračování přináší vylepše

...

Xenophage - Alien BloodSport Recenze

Recenze | Screeny


Xenophage je neobvyklá bojující hra, s víc originálním dějem než většina zástupců jeho žánru: A nudný cizí závod baví sebe zesílením dalšími druhy aby bojovaly v sériích krvavých arény bitev o jejich plemenná práva.

Znaky jsou pravděpodobně nejvíce neobvyklá a rozmanitá sada v celé boj herní historie. Šéfovské znaky jsou standardní jízdné, ale veselá zábava aby hrála jak, a tajný znak je opravdu zábavný pro zmlátit. Dost jedinečný význačný rys je schopnost přizpůsobit vaše znakovy statistiky vašim vlastním preferencím. Tam jsou velmi málo zvláštních pohybů, ale hra dohání toto nabídkou hodně combo. Já doporučuji, abyste strávili nějaký čas ve výcvikovém módu, jak některý z pohybů znaků mohou vzít kus praxe aby provedla. Tam jsou dva režimy aby hrály v: (typický) poschoďový mód a Free - Play Mode. Ve Free - Play módu, vy můžete bojovat proti dalšímu hráči nebo řízenému počítačem oponentovi, a combo a zvláštní pohyby mohou být zapnout a vypnout. Já jsem byl našel nedostatek volby aby vyřadila časovou mez během bojů spíše otravný.

Grafika vypadá dobře, s oběma bojovníky a arénami dívajícím se vhodně cizincem a neobvyklým. Jediný problém, který já jsem všiml si je že když bojovníci jsou daleko od sebe od sebe, a jeden z nich užívá hod, vy můžete říkat že jejich stíny jsou malované na spíše než spojený jak oni by měl být.

Celkem, já jsem našel Xenophage: Cizí BloodSport být vysoce příjemná bojující hra.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Argo Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo