Stunt Car Racer
Stunt Car Racer - náhled

Toto automobilová hra je zábava a snadno přístupný, ale poněkud nerv záchranný řidičských zkušeností. To by byl můj popis senzačního řidi

...

Trolls Recenze

Recenze | Screeny


Kdy všechno je tma a každého šla do postele, nikdo ví co se stane. Tam jsou jen odhady aby byl udělaný. V Trolls, kterém odhadu je starý childsdream. Hračky obživnou a začít jejich den v říši divů které existuje z věcí aby byl nalezené v dětské ložnici a představivosti.

V Trolls, vy touláte se několik koridorů, volící svět aby hrál v. Každý svět počítá čtyři úrovně. Pro nějaký tmavý, záhadný důvod, málo babytrolls jsou rozptýlení kolem úrovní a to záleží na tobě sbírat je. Sbírejte jste všichni a vy můžete jet okřídleného vepře k další úrovni. Jak jste jedni z těch polovinydevadesátých lét písní do kola s jejich kulatými tvářemi a jasně barevnými vlasy, váš status je ukázaný skrz vaši vlasovou barvu. Purpur je normální. Kdykoli vy jste zasažení, vaše vlasy červená. Jed zelený dělá vaše tělo těžké jak vedení.

Ozbrojený s yoyos vy můžete naleznete v balonech všude, je na tobě vyšplhat se na hřebeny, zabít několik absurdní nebo dobře-tažený, třebaže oni jsou vždy dobře-tažený, nepřátelé a sbírat prozpěvovat si děti. Když jste jednou dělaný toto ve čtyřech úrovních, které světě je zavřený a je čas kontrolovat na další. Během těchto úrovní, vy můžete sbírat dopisy pro buď slovní prémie nebo falešná. Formování slovní prémie bere vy k bonuslevel kdy vy jste skončili proud jeden. Kdy vy jste tvořili falešný, vy jste vzatí k falešné úrovni. Rozdíl mezi oběma, je to, že ve falešné úrovni, vy potřebujete aby našli jistý objekt v stanovené době nebo vy ztratíte život. Prémiové úrovně jsou bez jakéhokoliv nebezpečí vůbec.

Grafika jsou jasně barevná, všechny propečená a inspirace k představivosti. Všechny animace jsou plynulé a promyšlený do detailu. Všechno enemies're navrhl s velkou představivostí a smyslem úrovně designu, společně s ujistí se, že pohled celkem by nedostal opakovaný. Třebaže pozadí mohla by pracovat toto k dispozici, variace nepřátel vy se setkáte s po cestě udělat, že vypadáš minulost tuto.

Písně do kola je ohromná hra, veselá zábava aby hrála a veselá zábava aby sledovala. Někteří nemusel by jako extrémní použití jasných barev, ale to je dobrá změna z celý tmavý, stinný her kde vy nevidíte co se stane dva kroky před vámi. Jestli vy buď máte děti, jsou děcko nebo narkoman, tato hra je perfektní download pro vás.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Flair Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo