World Class Soccer
World Class Soccer - náhled

Vzpomínáte si na obry fotbalu? Vzpomínáte si na legendy jako Diego Armando Maradona? Dodávka Basten ne - neudělal to skrz osm finálí jak

...

Supremacy - Your Will Be Done Recenze

Recenze | Screeny


Já miluji tuto klasiku. Předtím, než co jsem kdy hrál Sima City, před první Civ- ovo byl udělaný, tam byla vláda. Myšlenka je jednoduchý. Dva vladařové a jeden sluneční soustava má za následek boj pro vládu!

Vy začínáte jako člověk, vlastnící domov-svět, s jistým obyvatelstvem a jistým peněžním obnosem. Tento svět je na jedné straně sluneční soustavy, a na druhé straně je váš nepřítel! Všechny další planety jsou mrtvé, a jednoduše očekávají vaši kolonizaci. Vy budete potřebovat aby koupili teraformer aby jste mohli vytvořit podmínky vhodné pro udržující život na takových planetách. Vy máte nějaké peníze, ale to vyběhne rychle. Váš jediný příjem je daň placený vašimi lidmi. Ale ne zvednout je příliš vysoko, jinak váš obyvatelstvo se srazí.

Pro vaše obyvatelstvo aby rostlo vy také budete potřebovat jídlo, energii a minerály, tak vy potřebujete aby koupili lodím které mohou dolovat to zboží. A zatímco vy jste v tom, to je chytrý také koupit dopravní loď aby mohla pohybovat lidmi k nově teraformed planetám a vidět je kvést.

Teď jednou to je udělané, vy budete již trn ve vašem oponentův ...chybujte, část těla, které oni užívají pro představu, tak vy můžete připravovat vaše samo - pro válku! Toto je jediná část hry já bych měnil. Vy ne ve skutečnosti nebojujete. Musíte cvičit vaše vojáky, vybavit je a poslat je bránit nebo napadnout planetu. Ale vyhlédnout, jestli vy selžete, to bere docela nějaký čas na to plně cvičit novou výbavu a váš oponent má silnější sílu obranu jeho domova-světa pak vy můžete sebrat v jeden jeď ! Tak, kdo vůle prší nejvyšší ve vládě?


Rok vydaní: 1991

Vydali: Acclaim Studios London

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo