Ski or Die
Ski or Die - náhled

Ski or Die je hra ve které si vyzkoušíte zimní sporty.

...

Quarky & Quaysoos Turbo Science Recenze

Recenze | Screeny


Quarky & Quaysoo- ovo Turbo Science byl uvolněný Sierra On - Line v roce 1992 jak část Sierra Discoverů sérií. To je televizní kvíz vhodný pro děti ve věku 9 k 14, s obrovskou řadou témat vzatých z fyziky a chemie.Nastavení je podivný svět kde lidé a cizinci drží - ův Turbo Science ' závod, v kterém vy musíte dosáhnout cíle před soupeřícím mužstvem dělá. Závod vede vás kolem mapy s několika stránek, každý věnovaný jistému tématu. Tam jsou oblasti spojený s každodenní fyzikou, ale také specifické jednání s aerodynamikou, tlakem, magnetismem, a tak dále. Aby mohl hnout se kupředu, vy musíte platit za tranzit k další kontrolnímu stanovišti. Tam je vždy víc než jedno vozidlo aby zvolilo, a rychlejší vozidla stojí víc než pomalejší .

Vy můžete vydělat peníze nálezem správné odpovědi k otázkám, a čas od času vy budete také odměněné zvláštní bonusy. Jak hra běží na druhu hodin reálného času, nejenže vy musíte odpovědět správně ale také rychleji než vaši oponenti, a udělat dobré volby o které vozidlech použít, zvláště na vyšších úrovních potíže. Tam jsou dva způsoby jak nastavit potíž hry: Nejprve, můžete si vybrat mezi snadnými a těžkými otázkami, a sekunda, je tam několik týmů oponentů, které se stává rychlejší a rychlejší více závodů, které vy vyhrajete.

Quarky & Quaysoo- ovo Turbo Science má opravdu zábavné nastavení a příběh který dohání spíše suchý tázavý styl. To je jako odpovídání vícenásobný-vybraný test ve škole, ale se zábavou a zdravými-animovanými pozadími a opravdu výstředním zvukovým doprovodem. Krytí víc než 2,300 otázky, hra může jet na po dobu několika hodin předtím, než to stává se opakovaný a dokonce když většina dětí dává přednost hrát další hry, to je hezký dodatek ke každého sbírce - dokonce dospělí najde to zajímavému.Protože to je uvolněný Sierra, to má typický ' Dynamix spodní barový ' styl, jako všechny pozdější Sierra dobrodružství, a je proto snadno pochopitelný a ovládat.

Já hodnotím tuto hru 4, jak nejsou mnoho vzdělávacích her které opravdu dařit se převést nějakou znalost a jsou legrační aby hráli zároveň.V nynější době mnoha tzv . ' mozkových trenérů ' jsou uvolněný na trh. Toto hra je dobrý dodatek k nim, nejenže jestli chcete urychlit vaše mozky ale také zlepšit a posílit vaši znalost.

DOSBOX je potřebný k tomu, běžet Quarky & Quaysoo- ovo Turbo Science. Chcete-li, aby zvukové, provozované INSTALL.EXE první a vybrat si zvukovou kartu pro hudbu a zvukový výstup. Vy můžete držet standardní konfiguraci pro řadiče zvuku; DOSBOX přizpůsobit se těmto.

Část Sierra Discoverů sérií


Rok vydaní: 1992

Vydali: Sierra On-Line, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo