Top Gun
Top Gun - náhled

To je slabé utkání vytvořený po slavném filmu. To objevilo se na všech počítačích a bylo pozadu za jeho časem. PC Verze není lépe. Jak si

...

Punisher, The Recenze

Recenze | Screeny


Po mít dokončeného hrajícího vykonavatele trestu o jediné věci já mohu říct sečíst zkušenost je že já smíšené pocity o této hře. Měl ne začít s takový skalnatý začátek (více o tom, že později) já smím mít víc pozitivních citů. Hra má to starý-školní pocit který bude apelovat na mnoho starých-školních hráčů. To je to, co přitahovalo mě k hře především. Problémy které opravdu ubraly z veselé zábavy začaly vyvstávání kdy já uvědomil si jak špatně dokumentace byla dané dohromady (neobvyklé pro MicroProse) a že já chystal se muset vyřešit jak hrát tento já sám.

Já vždy udělám zvyk čtení skrz příručku přinejmenším dost, aby dostala dobrou kliku na herní charakteristice předtím, než já skočím po hlavě. V případě této hry, kterou já jsem byl by bohatší potápění pravý v. Tam jsou důležité rysy hry které jsou popsaná moc nesprávně v příručce a tam jsou jiní která nejsou popsaná vůbec. Tam je technický doplněk který odstraňuje moc toho, co je v příručce. Vy budete potřebovat aby věnovali úzkou pozornost v tom. Samozřejmě, vy můžete vždy potopit se pravý v. :)

cíl hry je aby dostal pomstu na světě organizovaného zločinu pro zabíjení vaší rodiny kdy vy stalo se narazit na zločin být spáchanou v New Yorkském Central Parku. Vaše pomsta bude provedená dáváním městští kriminální vůdci mimo provoz permanentně. Pobyt v mezích zákona není velký zájem dokud vy nezabijete civilisty nebo poškození příliš mnoho majetku. Chtít abys chtít kriminálníky. To je oko za oko čas.

Jak hra začíná, že vy nakonec přiblížili se k nálezu tajné místo pobytu vašeho úhlavního nepřítele šéfa. Tam je informátor vůle vyprodat jemu jestli vy můžete získat půl milionu dolarů tak, aby on má dost peněz na vytvořit novou identitu pro sebe. Naštěstí, tam je tajná skupina lidí kteří je znám pod jménem víra a oni jsou ochotní platit vás nějaké vážné peníze aby vykonávaly člena civilní stráže justiční mise. To je jak vy zvednete peníze. Hra všechno o dokončí ty mise úspěšně a pěstování peníze a potom porážející velkého zvířete šéfa.

Pro provést mise, které vy jste vybavení nožem, pole automatických a poloautomatických zbraní a granátů. Pokaždé když vy srazíte darebáka vy můžete vzít jakýkoliv zbraně, peníze (nebo drogy) on by mohl být nesoucí. Není třeba vzít drogy. Není to jako vy potřebujete je pro důkaz. Ó! dobře, ne ten významný. Jde o to, že vy můžete nahromadit více zbraní a munice toto cesta jestli vy vyčerpáte zásobu co vy jste nosili.

Vy také máte k vaší dispozici Battle Van. Battle dodávka je, že vy jste vyparáděné válka-vedoucí, dělostřelectvo nošení jízdy smrti. To je vybavený mega zbraní, granátomet a kouřové zařízení se stínítkem. To je také vybavené rádio - snímací zařízení odposlouchávací zařízení abys mohl naslouchat trestnému jednání kdy kriminálníci se rozhodnou užívat vysokofrekvenční aby koordinovali jejich aktivity. To může vést k více penězům dělání příležitostí.

To je hodně špatný že jízda v dodávce je jen ne tolik veselé zábavy. Vděčně, použití dodávky byla udělaný totálně zbytečný kvůli nějakým herním modifikacím které nebyly popsané v příručce vůbec. Při začátku mise hráč má možnost braní bojové dodávky k místu činu nebo dostávající jízdu z mikročipu, vaše špičková technologie, přístroj milující asistent. Jestli vy dostanete jízdu vy jednoduše dali do adresy a vy jste. Jestli vy vezmete dodávku vy potřebujete aby projížděli ulice Manhattanu po celou dobu bytost střílí na auty plnými gangsterů. Zvuky veselé zábava právo? To není. To je stejná věc stále znovu a znovu a dostává moc vrtání po chvilce. Ne jen to, že ale dodávka dostane na hřbet a potřebuje být pevný mezi misí a to bere hodně vašich cenných peněz. Jediná výhoda že já jsem viděl že jsem užíval rádio - snímací zařízení v dodávce může vytvořit vedení do trestné činnosti brané místa ve městě. Můj odhad je to, že herní vývojář si uvědomil , že dodávka byla druh chabý a rozhodl se dát hráče možnost ne použití dodávky vůbec v hře. Skákání řídící sekvence dělají hru snadnější ale také drží rychlost hry posunu. Dost o tom.

Kdy vykonavatel trestu přijede do místa činu on má možnost nošení jeho vykonavatele trestu kostýmu, převlek nebo nějaké potápěčské vybavení (jestli on potřebuje aby šel pod vodou). Hráč musí rozhodnout se jakou každou misi žádá o. Hráč musí také rozhodnout se kolik brutálního násilí použít. Tam jsou civilisté smíšený v s darebáky a zabíjející civilisté dostanou policejní sbor opravdu rozčilený. Rozrušte dost, aby zabili vás. Bitvy vůbec nejsou blýskavé a nemnoho strategie je požadovaný za nálezem nejlepšího místa k napadnout z. Oni jsou prostě těžká palebná síla nadzemní ven. Nejlepší část misí je výzva zkoumání oblasti, poznávajících pachatelů, rozhodnutí které zbraně použít a použití stavení a malých uliček v nejlepší způsobu možném v boji. To část byla ve skutečnosti docela veselá zábava. Tam jsou lidi že vy budete mluvit s a nejbližší prostředí má slušný detail. Bohužel vykonavatel trestu nemůže působit společně moc hodně životního prostředí. Jestli vývojáři více vytvořili prostředí interakci včetně nějakých uzených sleďů spolu se skutečnými nápovědami to by mělo udělat hru lépe.

Já zabalím toto rčením že jestli vy vychutnáváte styl knihy komiksů extra akčních her hrdiny bude se Vám líbit tuto hru také. To není jistě blýskavý s grafikou nebo zvukový ale pamatuje si, že to vyšlo v roce 1990. Pro ty z vás kdo byl pro v té době toto vezme vás zpět. Pro ty kteří chtějí dostat chuť toho éra s jeho šarmem a technický omezení toto hra udělá to. Chystám se dát to 3 hodnocení navzdory moc chudé dokumentaci.

Pro číst pouliční adresy stavení, stát jeden podívat se s odstupem na vchod, čelit tomu a typ E pro prozkoumá. Pro číst ukazatele směru odstoupit jeden krok a dělat stejný. Kdy vy plavete jedinou zbraň vy můžete použít je nůž.

O něco navíc:

Příručka je potřebná k tomu, projít otázkami ochrany proti kopírování kdy hra je počatý. Technický doplněk je mnohem víc užitečná než originální příručka ale měl bys číst oba. Poslední stránka příručky je mapa ulic Manhattanu který byste měla stát se obeznámený s. Přísně tajný souborový dokument vyvíjí příběh za hrou a znaky v tom.

Začněte hru běžící ADLIB (tímto nakládá ADLIB řadič zvuku). Pak typ PUNISHER, hitový ENTER a vy jste vypnutí. Při začínající, hra bude vybízet vás pro detail úroveň, klávesnici/ovládací páku, ega/vga a tak dále Já jsem použil volby 4,1,2,1 v tom objednávka. Já navrhuji šetření vaši hru po každé úspěšné misi. Já ne - jsem nevběhl do žádného limitu na počet chránit hrám které byly povolené.


Rok vydaní: 1990

Vydali: Paragon Software Corporation

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo